Cel mai usturător eșec din istoria Ajax-ului...estonian!

Meciul săptămânii vine dintr-un campionat pe care îl vom urmări din ce în ce mai des în următorii 2-3 ani, Meistriliiga, prima ligă din Estonia, acolo unde tocmai s-a încheiat partida FC Narva Trans vs. Ajax Lasnamae.
A fost un meci extrem de echilibrat în primele 60 de secunde ale sale, apoi echilibrul s-a rupt într-un mod inexplicabil. Și s-a rupt așa de tare încât în minutul 9, scorul de pe tabelă indica un neverosimil 4-0 în favoarea gazdelor.
Din minutul 9 până în minutul 11 am asistat la o nouă perioadă de acalmie, timp în care oaspeții au reușit să mențină ritmul și scorul de 0-4. Din nefericire pentru Ajax-ul estonian, ghinionul și-a arătat din nou colții ascuțiți, iar între minutele 11 și 40 Narva a mai înscris de 6 ori în poarta goalkeeper-ului lasnamaenian, al cărui nume, din motive deontologice, nu-l vom devoala.
După doar 40 de minute, scorul de pe tabelă indica un nemeritat și neverosimil 10-0 pentru FC Narva.
În ceea de-a doua repriză la gazde nu au mai ieși decât vreo 7-8 jucători de la cabine, altfel nu se explică marcarea a numai 3 goluri în poarta Ajax-ului. Scor final FC Narva Trans vs. Ajax Lasnamae 13-0, iar Aleksandrs Čekulajevs, cu 6 goluri marcate și Maksim Gruznov cu 5, pot intra oricând în atenția granzilor din România!

sursa: tikitaka.ro