Manchester United - Arsenal 8-2 și Hostpur - City 1-5! EPL devine noua Primera!

Incredibil! Young înscrie pentru 8-2! Acesta nu mai este fotbal, este SuperFotbal! Exclama aiurea Andrei Niculescu Fotbal European imediat după ultimul gol marcat de elevii lui Ferguson în poarta nefericitului portar polonez cu nume imposibil Szczesni. Într-adevăr, superfotbal, însă asociat cu o uriașă pată de umilință, Arsenal fiind pur și simplu măcelărită.
Cu toate acestea, mânjii umiliți din echipa lui Wenger au avut și perioade de joc în care puteau marca ceva mai mult de 2 goluri obosite. Reamintesc penalty-ul lui Van Persie la 1-0 dar și ratările din debutul reprize secunde a egoistului Arshavin.
Oricum, United este cu 2-3 clase peste Arsenalul dezmembrat a bietului Arsene, așa cum a fost și cealaltă echipă a orașului Manchester în disputa cu Tottenham.
Așadar, Manchester United vs. Arsenal 8-2 și Tottenham vs. Manchester City 1-5, iar Premier League devine noua Primera, acolo unde FC Barcelona și Real se confruntă doar între ele, celelalte echipe fiind participând doar cu rolul de umplutură.