Panarame în Europa, zmei în Liga șmecherilor! C-așa-i la nuntă!

Nunta de rahat vopsit a marelui Cristi Borcea s-a ținut în dublă locație. În prima s-au adunat toate vedetele de bani (furați) gata din România (și probabil că nu numai) iar în a doua vreo 22 de fotbaliști plus rezerve, aceștia din urmă fiind gata să arate lumii întregi că șmecherii de la ospăț au rivali în groapă.
Din cei 22, prima jumătate este reprezentată de Campioana României. Da, acea campioană a cavalerilor CCA-ului rotund dar și a prostiei umane din mintea RAFO-ului timișorean, în timp ce a doua jumătate este haita de câini roșii hingherită în 97% din participările ei în Europa.
Apropo de Europa, fosta adversară a alb-roșilor, ”puternica” Vorskla Poltava a fost desființată ieri de o echipă de pușcărie din Ucraina, Illichivets cu scorul de 4-1!
Revenind la meciul de ieri, moldovenii lui Dorinel veneau în București cu gânduri mărețe și aveau să plece cu coada câinilor din meciul cu Poltava între picioare. De partea cealaltă, echipa de 2 lei și 60 de bani a lui Dinamo din meciul de joi, avea să treacă printr-o transformare radicală.
În final, Dinamo-Oțelul 2-1 și, INCREDIBIL! acea echipă de panarame din Cupele Europene numită Dinamo București este LIDER în Liga 1 cu 5 victorii din tot atâtea partide disputate.
În concluzie: Doamne apără și păzește să nu-i avem pe alb-roșii la anu în Liga Campionilor, pentru că ne vom face de râs..din nou.
Apropo de a te face de râs, aș putea paria pe orice că Oțelul Galați va fi cea mai slabă echipă din istoria Champions League, fapt pentru care cred că Marius Stan ar trebui să retragă echipa din competiție...altfel va fi too late!

foto