INCREDIBIL!!! CSKA Sofia încearcă ”drogarea” din partea UEFA!

Fabulos! Incredibil! Senzațional! Chemați-l pe Dan Diaconescu Direct, Exclusiv și mai ales în reluare, pentru că avem de a face cu o situație fără precedent în fotbalul contemporan.
Prosport, unul dintre ziarele de tip-top minitop din țară, vine cu o știre care va zgudui lumea fotbalului, dar și pe cea a ciclismului.
Astfel, la mai puțin de două săptămâni până la duelul cu Steaua, clubul bulgar CSKA Sofia recurge la mijloace (ne)specifice fotbalului modern din Europa. Cutremurul este atât de imens încât nu pot rezuma, fapt pentru care voi da un copy-paste tradițional textului apărut aici:
”Dacă Steaua va găzdui în Gruia meciul cu ŢSKA, pe terenul rivalei CFR Cluj, sofioţii îi vor primi pe băieţii lui Roni Levi pe arena Vasil Levski, după ce propriul stadion nu a fost omologat de UEFA pentru această fază a competiţiei. Aceasta deşi oficialii "Stelei Bulgariei" au încercat până în ultimul moment să obţină DROGAREA din partea forului european, aducând ca argument faptul că şi rivalii de la Levski au evoluat în turul trei al Europa League pe terenul echipei slovace Spartak Trnava...”



Așadar, iată că nu numai Horia Ivanovici vede în Steaua București o super-echipă a fotbalului mondial, ci și clubul sofiot, care încearcă să se dopeze în mod OFICIAL înainte de dubla infernală cu trupa lui Dodel, Nilă, Prepeliță & compania!
Acum nu ne rămâne altceva de făcut decât să așteptăm reacția Federației Internaționale de Ciclism și Neo-Ciclism, care cu siguranță va fi asediată cu cereri de dopaj oficial.