Milan - Inter 2-1! Chivu & compania praf, Pato "rasist"!

Înainte de vorbi despre meciul AC Milan - Inter 2-1, unul mai plictisitor decât un discurs al lui Ion Iliescu, deoarece numai primii au fost cei preocupați de fotbal, aș vrea să vă prezint ”rasismul” uriaș de care (cică) a dat dovadă Alexandre Pato imediat după finalul festivității de premiere a Supercupei Italiei.
N-o zic eu (faza cu ”împușcați rasistul”) ci o zice el, nimeni altul decât zeul tuturor pornoșagurilor, sportive bineînțeles, siteul sport.ro. Astfel, aceștia prezintă o știre în felul următor: ”Pato a facut un gest RASIST: 1.4 miliarde de oameni il injura in acest moment” Prima dată te gândești la nu știu ce fapt deosebit de grav în care a fost implicat brazilianul. Sincer, am crezut că acesta a altoit o haită de chinezi veniți să-i ceară tricoul, iar din această haită vreo 4 sunt în spital. Însă nu, nu la asta se refereau băieții de la sport.ro, ci la o fază în care Pato își pune mâinile la ochi și încearcă să ”facă pe chinezul” ca să zic așa. Aveți mai jos materialul:



Dacă și acest gest va fi criticat de 1,4 miliarde de oameni, atunci sfârșitul lumii nu e departe, iar cei de la site-ul ingenios vor fi primii înghițiți de prăpăd.

Revenind foarte pe scurt la meciul jucat de cele două echipe, trebuie spus că Interul suferă la toate capitolele. De fapt asta nu e de mirare atunci când ești nevoit să joci cu Cristi Chivu integralist. Oricum, Interul stă la ora actuală în 2 jucători: Eto'o și Sneijder, iar atunci când aceștia nu ”funcționează” echipa se află în big trouble. S-a văzut asta azi la Beijing, acolo unde numai Sneijder a schițat ceva, și anume faza golului de 1-0, în rest nimic.
Oricum, viitorul sună prost pentru echipa lui Chivu, întrucât Eto'o se află în relații nu tocmai pașnice cu antrenorul Gasperini, iar Sneijder este foarte aproape de Premier League.