Barcelona - Real Madrid! Mourinho este obligat (din nou) să joace fotbal!

Indiferent cât de mult am iubi fotbalul total practicat de Barcelona în sezonul trecut, trebuie să admitem că duminică am asistat la un El Clasico dominat categoric de echipa lui Mourinho. Dacă în duelurile trecute, Realul portughezului se prezenta în fața Barcei ca mielul la tăiere, acum lucrurile s-au schimbat. În cele din urmă a fost un 2-2 injust, însă un 2-2 care îi plasează pe catalani în postura de favoriți la câștigarea Supercupei.
Egalul smuls de Messi & compania este cu atât mai valoros cu cât aceștia nu au jucat nici măcar la 50% din potențial, iar în formula de start s-au numărat și câțiva jucători neobișnuiți cu primul 11.
Rămâne de văzut care va fi atitudinea gazdelor în această seară pe Camp Nou, cărora, să nu uităm, le convine și un meci nul. Cu toate acestea, este greu de crezut că o echipă precum Barcelona, care dispune de cel mai bun jucător din lume, nu va juca un fotbal ofensiv în fața a 80,000 de spectatori.
Din păcate pentru Mourinho, un antrenor închis, acesta va trebui să facă exact același lucru pe CampNou, astfel că nu putem decât să sperăm la un spectacol de zile mari.

Echipele probabile:

Barcelona
Valdes; Dani Alves, Pique, Mascherano, Abidal; Fabregas; Xavi, Iniesta; Sanchez, Messi, Villa


Real Madrid
Casillas; Sergio Ramos
, Pepe, Carvalho, Marcelo; Alonso, Khedira; Coentrao, Ozil, Ronaldo; Benzema


Pronostic:




foto