Românul s-a născut și 100% va muri un outsider!

Probabil că titlul de mai sus este deja enervant pentru cei care aterizeaza voit sau nevoit pe acest blog, însă credeți-mă, nu am încotro, trebuie să-l pun. Cine știe, poate într-o zi acesta va deveni un motto, nu al blogului, care e pui de găină, ci al acestei țări de outsideri ordinari.
În ediția de azi vom vorbi despre doi outsideri de zile mari: Victor Hănescu și Irina Begu!

* Primul, după cum știți, este acel băiat liniștit din tenisul profesionist, care reprezintă România. N-o face el cu multă amploare, însă decât nimic...În fine, acest băiat este un outsider remarcant al acestei săptămâni, după ce a reușit următoarele:
- Miercuri, din postura de outsider de cea mai joasă speță (avea cotă 6, ceea ce e IMENS la tenis), îl elimină pe Gael Monfils la Stuttgart.
- Joi, din postura de favorit (avea cotă 1,10) în meciul cu un jucător de care n-a auzit nici ATP-ul, Cervenak (Slovacia), românașul nostru pierde fără drept de apel în două seturi!
Concluzia: Românul s-a născut OUTSIDER, Victor e român! Rezultă că....

* Trecem acum la fete, acolo unde Irina vine cu lopata și ne dă una direct în mufă! Sau mai degrabă face asta când se uită în oglindă. Iată de ce:
- Duminica trecută, zi în care avea șansa imensă de a câștiga un prim turneu WTA (la Budapeste) din carieră, pierde cu o babă (și la propriu și la figurat) din Italia, Roberta Vinci.
- Joi, adică ieri, când aura de favorită i s-a desprins de deasupra capului, ia ghiciți ce face Irinuca ? Da, exact, o bate pe Roberta Vinci, de această dată nu în finală, ci în optimile turneului WTA de la Palermo.
Ei bine, azi, în sferturi, Begu va da piept cu o jucătoare pe care a învins-o la Budapesta, Anabel Medina Garrigues. Atunci, Begu era OUTSIDER, iar azi, e FAVORITĂ!!!
Concluzia....


Update!


Begu
, favorită pe hârtie, pierde meciul cu A.M. Garrigues! 2-6, 6-1, 0-6! și confirmă că este și ea urmașa cuplului de senzație Traian-Decebal!

foto