Război mondial! După Argentina, ne refuză și Guineea Ecuatorială

Incredibil, dar adevărat! După ce Argentina a refuzat să se prezinte la meciul amical de inaugurare al National Arena, pe motiv că ”Where the hell is that freaking Roumania?!” nici soluția de avarie găsită de federali, Guineea Ecuatorială, nu mai stă în picioare.
Anunțată în EXCLUSIVITATE de CEL MAI BUN BLOG DE SPORT din Europa Occidentală, Centrală și de Est, www.fotbalita.com, știrea conform căreia galacticele ecuatoriale vor uda cu sudoarea lor muncită iarba de pe noul National Arena, a fost infirmată de FGEF (Frf-ul guino-ecuatorial). Astfel, într-un comunicat de presă tipărit pe pielea elefanților din savana Ecuatorială, FGEF confirmă perfectarea unui alt amical cu selecționata statului Djibouti.
Interesant este că site-ul oficial al federației din Djibouti, www.djibouti.dj, nici nu pomenește de un amical cu moluștele Ecuatoriale (alintul fanilor).
Între timp, pe meleagurile mioritce circulă o adevărată bombă. Partidul România Multă (PRM) publică un articol vijelios pe blogul său anonim prin care anunță adevăratul motiv pentru care moluștele nu vor mai ajunge la contactul cu Mutu, Torje, Tamaș & compania: Guineea Ecuatorială a fost deturnată din drumul ei către București de UDMR pentru un amical cu selecționata Ținutului Secuiesc, condusă din umbră de Marko Bela!!!
Se pare că meciul G.E. vs. Ț.S. s-ar juca undeva departe de ochii media românești, mai precis pe patinoarul
artificial Vákar Lajos din oraș.
Vom reveni cu detalii de îndată ce minoritarii vor ieșii cu declarații de presă!

foto