George! Auzi bă, ciocu` mic şi joc de glezne! Fără discriminare!

Rapidul a fost una dintre cele mai bune echipe în perioada de pregătire. Rapidul a bătut cam tot ce a prins în amicalele din Austria. Rapidul a debutat perfect cu FC Vaslui, umilindu-i pe moldovenii (deja morți) lui Hizo. Ce mai, Rapidul a fost în sus și în jos, în stânga și în dreapta, vorba cântecului.
În schimb, în meciul de ieri seară de la Mediaș, elevii tânărului Luce n-au prea fost în apele lor. Știu, poate e doar un accident, însă a pune la îndoială victoria SUPER CATEGORICĂ a Universității Cluj așa cum a făcut-o Copos (”Clujul a avut 3 ocazii și a dat 2 goluri”) este deja paranoic. Păi nea George, numai Cojocnean a avut 3 ocazii clare de a marca!!!
În ceea ce privește Rapidul, deși se părea că au început mai bine meciul, s-au stins sau, iar ulterior, când toată lumea aștepta forcingul, s-au înecat ca minoritarul la mal. Și încă ceva, paișpe puncte negre pentru finul Romeo Surdu, un fotbalist care ar fi mai bun ca Messi dacă fotbalul s-ar juca fără minge!
Despre U Cluj nu pot decât să spun că pare o echipă mult mai matură decât în sezonul trecut, atunci când pierdeau mult prea ușor puncte. Fie că vor evolua la Mediaș, Cluj sau oriunde în țară, sunt sigur că vor mai face victime. Cred că Ionuț Badea are un singur regret în acest moment, acela că Niculescu nu este mai tânăr cu 5 ani. Cu toate acestea, și la 35 de ani Claudiu este mult peste tinerii manelo-cocalari de 20 de ani care evoluează Liga 1.

foto