Avem un fotbal despre care nu știm nimic !

Mai sunt puține ore până la debutul noului sezon fotbalistic din România și lucrurile legate de cine, unde, când, cum, ce va juca sunt încă neclare. Având în vedere ce minți suspecte de secetă prelungită se află în fruntea fotbalului românesc găsim normală această stare de incertitudine.


* Să vedem în continuare Topul Nu Știm Nimic sau, mai pe românește ”Greu la deal cu boii mici”, o înșiruire de îngustări mintale ale unui fotbal fără cap și fără coadă:

1. Nu știm cine va antrena Steaua după etapa a 2-a. Va fi Ronny, Tony sau pur și simpu Ieddy!

2. Nu știm unde va juca Steaua! Fie vorba între noi, la cum joacă, poate ar trebui să se mai gândească dacă mai are rost ”să joace” undeva.

3. Nu știm undeva juca Rapidul! Asta cu giuleștenii e de ultimă oră. Probabil că vor juca în Regie, la finul Șiman, dar și la temperaturi de 'nșpe mii de grade.

4. Nu știm ce jucători mai vin la Steaua: Bourceanu, Prepeliță, Moraes, Lazăr, o vedetă de câțiva centimetrii din Brazilia sau nimeni?

5. Nu știm dacă Torje și Alexe pleacă de la Dinamo! Cică îi caută echipe ”mari” gen Cesena!

6. Nu știm ce se va întâmpla cu U Craiova! Logic ar fi să joace în Liga2, însă Mititelu și gura lui spurcată par s-o îndrepte spre județ!

7. Nu știm unde va evolua Dacian Varga în sezonul viitor! Cu 12 clase peste Cristi Tănase, Varga a revenit la Sportul, acolo unde probabil că va și îmbătrâni.

8. Nu știm unde vor fi deportați jucătorii ”aproape” campioni ai Politehnicii Timișoara!

9. Nu știm nici unde vor ateriza Costea, Ologu & compania de la presupusa dispărută Universitatea Craiova!

10. Nu știm de ce naiba ne mai uită la Liga I ? Chiar nu avem alte opțiuni ? Bulgaria, Ungaria, Guatemala etc.