Puiu cu ața în Liga lui Mitică !

După Osama bin Laden vine potopul în lumea fotbalului românesc. Nici nu l-au păpat bine rechinii pe nenea teroristu”, că apele tulburi au și început să mișune printre mai marii conducători ai fotbalului miotitic.
Să vedem unde a lovit trăznetul !

* A dat semnalul MM Stoica, acest boier de viță nobilă, care, în stilu-i caracteristic, s-a băgat ca musca-n marmeladă și i-a îndemnat pe toți să aibă mare grijă la ”puiu cu ața”. Ulterior, de ața puiului s-a prins un pește baban, Cosmin Olăroiu, dar ca greutate, nu calitate!

* Văzând puiu care-i fuge cu ața de sub picioare, în scenă apare Marian Iancu, care declară pe toate p(r)osturile de sport că Poli nu se va prezenta la derby-ul de la Vaslui.
Motivul: ața din gura lui Deaconu.
Rezultatul: Iancu a dat bine la fund, iar Poli s-a scos cu un 1-1!
Concluzia: Iancu = maldăr de turkish delight, powered by Adi Porumboiu!

* În primă instanță, primul agricultor al Europei de sud-est, Adrian Porumb(oiu) pare să fi prins puiu nărăvaș și, paradoxal este de acord cu delegarea lui Deaconu. Spun paradoxal, întrucât acum 4-5 etape îl injura de toți Sfinții după acel Bișnița-Valsui 1-1!
Concluzia: Porumboiu = vagabond paranoic, powered by Marian ”the whale” Iancu

* În timp ce Iancu fuge după puiu cu ața, iar Porumboiu are deocamdată puiu, în peisaj apare treptat șeful CCA, Vasile Avram. Se pare că acesta deține ața care poate decide campioana. Cel puțin asta reiese din declarația domniei sale, care, referindu-se la un meci aproape decisiv pentru titlu, Vaslui-Poli și implicit pentru calificarea în UCL, spune: ”am delegat un arbitru de Europa League pentru că este un meci de EL”
Concluzia: puiu cu ața de Șampion Lig va ajunge cu siguranță la Galați!
Dovada: Oțelul vs. U Craiova 0-1 în realitate; Oțelul vs. U Craiova 2-1 pe NeVe, sau, cum ar zice un filozof de pe Jiu ”pe fu-ra-te”

*Concluzia Concluzilor: Nu știm cine este în posesia ”puiului cu ața”, însă știm la cine este cloșca cu toții puii de aprozar ai Ligii 1!
Este la Mitică de la Ligă, viitor Mitică TV HD și 3D!

sursa foto