Steaua a ramas o gluma proasta !

"LOOOL... TU VB SERIOS? ATUNCI CARE E STEAUA?...Orice echipă în lumea asta mai are şi perioade grele! Uită-te la Real Madrid... mereu în umbra Barcăi, deşi la transferuri au sfidat tot fotbalul european. Chiar şi pe timp de criză, la steaua s-a investit mai mult decât la contracandidate. Steaua are un lot numeros, şi extrem de echilibrat. Merg mai departe şi afirm că are unul din primele 3 loturi din ţară. Şi ca să-mi argumentez opinia... te trimit la clasament!" by ZDF
Acesta a fost incredibilul comentariu pe care l-am primit pe data de 27 martie 2010, dupa publicarea articolului intitulat Asta nu e Steaua, e o gluma proasta . Sunt curios ce parare are ZDF azi despre Steaua lui, o echipa care este constanta, dar in esecuri, evolutii jenante si scandaluri pe banda rulanta.
Tot in acel articol spuneam ca "Steaua este o gluma proasta la toate nivelurile: conducere ( daca putem numi conducere ceea se petrece acolo), banca tehnica (teoretic), jucatori si nu in ultimul rand o parte a suporterilor." Ulterior prezentam fiecare jucator in parte, evidentiindu-le calitatile si defectele. Si astfel, incepand cu Tatarusanu, continuand cu Toja si Plesan si terminand cu Tall si Parpas vedeam ce viitor sumbru are aceasta echipa.

In prezent, lotul a suferit ceva modificari, in sensul ca acele "gloabe", gen Baciu, Ov Petre sau Plesan au fost inlaturate din Ghencea. Din nefericire, de atunci si pana azi, la club au fost adusi jucatori de o valoare si mai indoielnica:

Stanca:
toata viata lui s-a luptat la retrogradare la echipe gen Pandurii ; a venit la Steaua pentru completarea lotului.
Iliev:
cel mai bun fundas de la Craiova, a devenit o rezerva pe viata la Steaua; Cartu stie de ce, sau nu.
Martinovic: un jucator destul de limitat, care alterneaza meciurile bune cu cele foarte slabe; oricum, banca pare a fi postul preferat.
Geraldo Alves: asa spuneam si despre Golanski: "Din pacate pentru Steaua, Pawel e un om inteligent si va pleca din Ghencea"
Bonfim: Marian Iancu i-a dat din nou o lectie lui Jiji despre cum se fac afacerile in fotbal, vanzandu-i un jucator fara legatura cu fotbalul. Imi amintesc ca, la Poli fiind, Bonfim fusese imprumutat la Buzau, acolo unde gafa meci de meci. Una peste alta, Steaua se stie la achizitionarea de panarame!
Gardos: sper din tot sufletul ca "vedetismul", aceasta boala de care sufera G. Torje, sa nu-l afecteze si pe Florin, care este printre singurii jucatori demni de Steaua.
Latovlevici: daca va fi "viu" in continuare, atunci Steaua ar putea sa considere ca nu va da de un nou caz Emeghara.
Galamaz: a plecat Dan Petrescu din Romania si odata cu el s-a stins si domnul George, care pare sa fii uitat ceea ce inseamna postul de fundas central
Brandan: incepe sa semene din ce in ce mai mult cu un alt sud-american, Toja, lucru care nu-i va prelungi viata in Ghencea. Ca jucator, nu ma declar fan.
Radut: pe asta toti il numesc o "tanara speranta" ceea ce nu reprezinta decat un pas pana la a-l numi "talent esuat". La Steaua n-a aratat absolut nimic pana acum si in ritmul asta va lua calea pribegiei.
Onofras, Bilasco, Marinescu: pioni de baza in Unirea lui Petrescu, acestia au devenit la Steaua doar jucatori de duzina care vor pleca cu siguranta la vara.
Ricardo: si el a facut parte din lotul Urziceni, insa, pe langa faptul ca este un 0 barat in teren, mai este si om fara caracter, cu dese derapaje comportamentale. Adios!
Dica: nu, Nicolae Dica n-a murit; el traieste, este in lotul Stelei si este un pic mai rapid decat un melc turbat..Du-te Dica, du-te!
Burdujan: este si el genul de fotbalist care, odata ajuns la Steaua, se stinge precum nocturna din Giulesti.
Maicon: s-a afirmat in doua meciuri penibile; 1-0 cu Otelul, o echipa moarta in acest retur si 2-1 cu Sportul, un meci amical.

Daca mai punem la socoteala faptul ca la carma acestui lot "impunator" se adauga un antrenor pe nume Sorin Cartu, atunci e clar...Steaua e o gluma proasta!


sursa foto