Meci nebun între Gaz Metan și Dinamo! Se vede Europa?

Gaz Metan a reușit o victorie foarte importantă astăzi cu scorul de 2-1 pe teren propriu împotriva formației Dinamo București. Golurile au fost marcare de Bawab și Pârvulescu pentru gazde, respectiv Alexe pentru oaspeți. Iordanianul Bawab a deschis scorul în minutul 35 după o lovitură liberă executată de Eric. 1-0 a fost și scorul la pauză.
În cea ce-a doua repriză dinamoviștii au luat cu asalt careul advers, dar gaziștii s-au apărat foarte bine. În minutul 74, Lițu ratează ocazia meciului, după o gafă a lui Grigorie. Mingea trimisă de atacantul gazist a nimerit bara transfersală.
Finalul a fost unul de infarct. Marius Alexe a reușit să aducă egalarea după ce a șutat năpraznic din careu, nelăsându-i lui Pleșca nicio șansă. Gaz Metan a trecut de la agonie la extaz în faza imediat următoare, ultima a meciului când Paul Pârvulescu a dribrat tot ce i-a ieșit în cale și a marcat cu sânge rece, trimițând pe lângă goalkeeperul dinamovist, Bălgrădean.

Gaz Metan acumulează 47 de puncte și se află la doar două puncte față de ocupanta locului 6, Rapid București, și la 3 puncte față de Dinamo și Steaua.

Gaz Metan mai are de jucat cu:
Gloria Bistrița (d)
Steaua (a)
CFR Cluj (a)
U Craiova (d)