Favoritele castiga pe linie in Liga 1! C-asa-i in tenis !

Daca au inceput sau nu meciurile amicale in Liga 1 este foarte greu de apreciat. Nu spun asta pentru ca ar fi greu de semnalizat un blat, ba dimpotriva, ci o spun intrucat nu cred ca s-au terminat vreodata aceste "meciuri prietenesti".
Acum, ca tot ne apropiem de finalul sezonului, au inceput acuzele reciproce. A dat startul unu' de la Timisoara pe nume Stanciu, care e strigat in gura mare ca "La Chiajna a fost un meci amical", referindu-se la meciul Victoria Branesti- FC Vaslui 1-3. Asa la o prima vedere as inclina sa-i dau dreptate. Deci cum "Chiajna", ce naiba mai e si asta? Pai asta e loc in care sa joci fotbal? Numai numele de Chaijna te trimite cu gandul la "cash"!
Oricum, devenind seriosi, la Chiajna s-a jucat un "amical" de toata frumusetea, insa paradoxal nu cred ca a fost blat. Aia de la Branesti chiar nu mai au nicio speranta si niciun chef in a mai juca fotbal. Imi veti spune "bine ma, dar din contra..." Pai da, dar pana acum, unde au fost, ca n-au mai castigat un meci din vremea Imperiului Otoman!
Mergand pe acelasi principiu lansat de Mr. Stanciu, putem spune ca si la Poli - Brasov 2-0 a fost un blat de toata frumusetea. Aici rationamentu ar fi si mai simplu: Poli nu bate pe nimeni acasa + Brasov e o echipa redutabila in deplasare # (nu este egal) cu Poli bate pe Brasov!
In ciuda acestui aspect prezentat mai sus, NU cred ca meciul a fost trantit. Spun asta pentru ca am vazut meciul, iar brasovenii, daca intradevar s-au predat, au facut-o foarte bine. Meciul a fost unul in care Brasov a ratat si Poli a marcat.
Acestea fiind spuse, asteptam cu nerabdare "amicalul" CFR vs. Otelul!
HAIDE GAZU!