Concurs interactiv: Care a fost ”blatul” etapei?

Incepand de azi, 2 Mai 2011, microbisme.com lanseaza Marea Provocare! Nu dam bani, nu dam ciocolata, nu dam niciun fel de avantaje materiale, ci vom incerca sa gasim niste raspunsuri. Apropo de raspunsuri, cred ca realizati cu totii BULLSHIT-ul urias pe care l-a aruncat azi USA catre intreaga lume, cu acea fata a lui Osama bin Laden desfigurata prin photoshop. Dar chiar, cum naiba poate cineva sa creada ca bin Laden a fost ucis. si, i-auziti rahatul cel mai mare, aruncat in ocean ? What the freaking hell?!
Oricum, nu blatul cu bin Laden e tema principala a acestei postari, ci blatul care are loc etapa de etapa in Liga lui Mititca, fosta Ursus, Chipicao, Chio Chips, Frutti Fresh si actuala Bergenbier. Astfel, circumstantele ne obliga sa renuntam la "Microbismele etapei" (vom reveni daca vom avea obiectii) si sa dam drumul "search-ului" Care a fost blatul etapei ?
Nominalizarile pentru blatul etapei cu numarul 30 sunt, in ordine cronologica, urmatoarele:
1. Victoria Branesti vs. FC Vaslui 1-3. Argumente care contribuie la aceasta idee:
- ochiul domnului Stanciu de la Timisoara, care a zis "La Chiajna a fost un meci amical"
- locatia partidei: deci cum "Chiajna", ce naiba mai e si asta? Pai asta e loc in care sa joci fotbal? Numai numele de Chaijna te trimite cu gandul la "cash"!
- Viorel Hizo n-a mai plesnit pe nimeni; nici macar un sut in fundul unui caine n-a mai dat
2. Poli Timisoara vs. FC Brasov 2-0. Argumente:
- rezultatele recente ale banatenilor pe teren propriu, 0-0, 2-2, 2-2 0-0; brusc apare un FC Brasov care a sters pe jos cu Steaua, Craiova si toate cele si pierde 0-2 la Timisoara
- FC Brasov a mai facut "prostii" in acest sezon. In urma cu cateva etape: Brasov - Gloria Bișnița 0-1. Asa ceva nu are explicatii. Nu se poate ca CEA MAI JENANTA, SLABA, URATA, NENOROCITA echipa din Liga 1, Gloria, sa te bata acasa!
3. CFR Cluj vs. Otelul 0-1. Argumente:
- CFR-ul clujean, aceasta echipa lovita de arbitraje etapa de etapa (plangea ca o victima Muresan pe la toate posturile tv), joaca excelent in etapa trecuta cu FC Vaslui, pe care o invinge fara drept de apel, iar acum se dezumfla precum un silicon din show-biz-ul romanesc. Cam jenibil, nu ?
- Galatenii sunt o echipa moarta; se vede asta pe fetele jucatorilor, care abia mai pot alerga pe teren. Dar azi, SURPRISE!, ei bat la Cluj fara probleme!
sursa foto: anca_fish