Gsp si ProSport umbla cu paharele goale si pline!

Competitia acerba din acest final al Ligii 1 s-a transmis ca o boala incurabila tuturor personajelor implicate in fenomen. Dupa cum bine stiti, Iancu de la Timisoara este in stare sa inghita copii cruzi (si uneori ar avea dreptate), Porumboiu ar da foc hotarelor din Vaslui, in timp ce Marius Stan le arata dosul Dunarii tuturor dusmanilor si isi pune coroana de campion pe frunte.
Duelul din iarba s-a transmis, din ultimele informatii, si in ”terenul” presei sportive din Romania. Din fericire, aici sunt doar 2 rivali, gsp si prosport. Ei bine, dupa tonele de informatii mai mult sau mai putin conforme cu realitatea pe care ni le-au virat de-a lungul acestui campionat, cele doua ”combatante” vin in ultima etapa cu o stire legata de meciul CFR vs. Steaua, mai exact despre suporteri. Astfel, unii zic ca treaba e alba, altii zic contrariul:

Dupa cum bine vedeti, ProSport-ul zice ”Jorge Costa va avea parte de primire regală în Gruia. Oficialii din Gruia i-au transmis că aproape 10.000 de euro vor fi în tribune la meciul cu Steaua, primul joc pentru antrenorul sezonului” Tineti minte, va fi un meci incins, datorita fanilor, bineinteles.

In schimb, daca ne uitam in GSP:
Da, frate, pustiu din cale afara...sa nu scoti un caine in Gruia ca se plictiseste de moare cu zile!
”Ratarea tuturor obiectivelor în acest sezon de către campioana CFR i-a îndepărtat şi pe fanii feroviari de la stadion. Doar 3000 de suporteri, mîine, de la ora 17:00.

Asadar, iata cum gsp-ul si psp-ul isi trag pumni mai ceva ca Bute si Diaconu. In speranta ca Apocalipsa ce bate la usa nu-i va prinde in actiune, haideti sa privim meciul CFR-Steaua la TV, acolo unde s-ar putea sa avem un duel incins...de seminte!