Dinamo, visul unei infrangeri de Mai !

Dinamo pierde cu 1-2 la Medias dupa un meci in care Gaz Metan i-a aratat ca, spre deosebire de Steaua, in Liga 1 exista si fotbalisti, si nu orice fotbalisti de carton precum Onofras sau Maicon, ci fotbalisti in adevaratul sens al cuvantului. Pentru cei care au vazut meciul nu mai sunt prea multe de spus, decat un "Bravo Gazu!"
In schimb, pentru cei care au vizionat partida dintr-o baie spumoasa la Miami, meciul este unul mult mai complex. In curs de divort si viitor mire, Cristi Borcea a adoptat, imediat dupa Gaz Metan-Dinamo, tactica la care este deja repetent, vorbitul. Pradoxal, a avut si un pic de dreptate in discursul sau, atunci cand a spus ca: "in seara asta la Medias am fost (ei, cateii) Prostii Prostilor!" Mai poti sa-l contrazici ?
Ulterior, aerul puternic si presiunea atmosferica din Miami si-au pus amprenta asupra "intelectualului" dinamovist, care a concluzionat ca la Medias "a fost doar o echipa pe teren", adica Dinamo.
Sincer, i-am vazut si eu pe cei de la "Bloody New Dinamo" si m-am convins de "potentialul" lor bagaj tehnico-tactic. M-am convins de paralelismul accentuat dintre fotbal si Cosmin Moti, de vedetismul de 2 lei si 50 de bani al lui Torje, de alintatul "demolar" Bakaj sau de influenta in jocul cainilor al "retrogradatului" (ca doar si el a respirat aer oltenesc) Barboianu.
Asadar, iata pe cine a avazut 'inamoratul' Borcea ca fiind singura echipa care a jucat fotbal la Medias. Nu ne ramane decat sa spunem "have a nice dream Cristi!"
Dincolo, in timp ce cainii latra, Gazu se apropie de Europa si, daca isi va apara corect sansele la Gloria Bișnița, va adopta partida de duminica impotriva Stelei ca FAVORITA CLARA!