Ce stim inainte de ultima etapa a campionatului ?

Prea multe nu, insa daca tot ne aflam pe aici, haideti sa vedem ce se coace la barbeque-ul Ligii:

1. Cica avem o Campioana!
Da, asa se vede prin presa ”credincioasa” din Romania! Aceasta pare a fi Otelul Galati, echipa lui Dorinel. Prin urmare, puneti mana pe winamp, pe youtube sau pe orice mijloc dintr-asta media si dati la maxim piesa We are The Champions!

2.
Daca n-ati ascultat Queen, nu-i bai, aveti la dispozitie noul hit al TAS-ului, care le da tarcoale otelarilor fara medalii la gat! Cu alte cuvinte, unii (TM si VS) inca mai nutresc sperante la o posibila teapa data Otelului de catre TAS. Sansele sunt mici, dar miza URIASA! Money ! Money! Money!

3. Rapid si Dinamo sunt un Europa League
si, vorba lui Torje & compania: ”Steaua e numai una/ O asteptam sa intregeasca turma!”

4.
Pana la reintregirea ”neamului bucurestean de ras” din Europa, Steaua tremura pentru EL si are morcovul cat valiza promisa de Becali oltenilor lui Mititelu sa o incurce pe Gaz Metan.

5.
Dinamo este singura echipa din Univers care, in 9 oameni de camp, are o medie de 4,5 goluri pe meci. Vezi: Mures - Dinamo 2-6 & Dinamo - Branesti 3-1

6.
Sau, cu alte cuvinte, un trist 6! Cazura oltenii! Again and again and again! Pacat!

7.
Vin vestile de ”turkish delight”: in lipsa U Craiova, vom avea pe prima scena a fotbalului amarat romanesc, echipe precum Ceahlaul, Chiajna sau Mioveni! Enjoy!

sursa foto