Scorul corect! FC Barcelona - Sahtior 5-5! Rusine!

La doar cateva momente de la fluierul final al partidei de pe Camp Nou, pierduta categoric de Sahtior cu 1-5, Mircea Lucescu are o interventie de-a dreptul epocala la postul public de televiziune, acolo unde afirma cu nonsalanta faptul ca Barcelona NU a castigat meciul, ci echipa lui l-a pierdut.

Acestea fiind spuse, haideti sa dam Caesarului ce-i al Caesarului si sa vedem desfasurarea meciului in viziunea lui Mircea Lucescu:
Prima repriza:
- La doar cateva secunde dupa fluierul de start, un atacant al Sahtiorului patrunde in careu si este busculat sub ochii arbitrului scotian Craig Alexander Thomson. Desi, din mila, oapetii meritau macar un corner, jocul a continuat, iar mingea a ajuns repede in posesia Barcelonei care a si deschis scorul, intr-un mod norocos, prin Andres Iniesta, 1-0 pentru catalani!
- In minutul 4, scorul trebuia sa fie deja 1-1 (sau chiar 1-2 daca nu uitam penalty-ul si norocul); Mkhitaryan patrunde pe stanga si suteaza la coltul scurt, acolo unde Valdez intervine din nimereala scotand in corner.
- Urmeaza minutele 12 si 13, cu doua faze absolut incredibile, in urma carora scorul trebuia sa ajunga la un 1-2 (sau 1-4, daca nu uitam precedentele evenimente) mai mult decat meritat pentru eroii lui Mircea cel Lucescu. Din nefericire pentru familia il Luce, Willian si Luiz Adriano rateaza, fortati fiind si de imprejurari. Va reamintesc piedica vicleana pusa lui Adriano de catre un fundas catalan.
-Urmeaza 7 ocazii ale Barcelonei care chiar nu merita luate in considerare
- Minutul 28, Douglas Costa rateaza si el desprinderea virtuala; asadar iata cum un 1-5, ramane inca 1-0, NEDREPT!!! Medicamente!
- 2-0 Nemeritat! in minutul 34 Daniel Alves dovedeste o lipsa totala de fair-play, cum rar se poate vedea pe un stadion din Europa; astfel, la o faza in care apararea Sahtiorului se apara frumos, calm, in linie, brazilianul patrunde fara sa salute fundasii adversi si inscrie pentru 2-0!
La pauza Barcelona vs. Sahtior 2-0, scorul ar fi trebuit sa fie Barcelona vs. Sahtior 2-5!

Repriza secunda
:
Incepe in nota de dominare a echipei ucrainiene, care, desi nu are mari ocazii, simte jocul Barcelonei si inchide poarta lui Pyatov.
- Minutul 53, scorul devine 3-0! dupa un corner acordat eronat de arbitrul de margine, Barcelona trimite mingea in careul lui Sahtior, de unde Pique, nemarcat, dar la 49 de cm de un hent evident, vazut si de pe Luna, trimite in plasa nefericitului Pyatov. De remarcat faptul ca mingea a fost deviata. Asadar, inca un gol nemeritat inscris de falsii extraterestrii ai Barcei.
- Minutul 60, Goooooooooooool - 3-1!: Ceea ce ar fi trebuit sa se intample inca din secunda 16, iata ca se petrece la exact o ora de la fluieru de start. Sahtior face 3-1, iar calificarea se indeparteaza de FC Barcelona, echipa care nu are sanse in infernul orange de la Donetsk.
- Minutul 61, Sfasietor! 4-1! Nu se poate! Momentul psihologic al partidei: In timp ce Rat & compania faceau hora bucuriei in careul lui Valdez, Barca repune repede pana la Messi, care il gaseste nemarcat pe Keita, acesta din urma marcand cu un sut exceptional la vinclu!
- In minutul 82 vom asista la Momentul psihologic al partidei II, atunci cand Luiz Adriano trimite mingea in bara portii lui Valdez, trecand pe langa un 4-2 decisiv in privinta echipei calificate. Reluarile televiziunii spaniole releva faptul ca vopseaua de pe bara portii lui Valdez ar fi alcatuita din 4 straturi, lucru interzis de regulamentul Uefa si Fifa. Cercetarile continua!
- Demoralizati fiind de aceasta situatie, elevii lui Lucescu mai primesc un gol in minutul 86, cand Xavi duce scorul la 5-1!

Asadar, scor final FC Barcelona vs. Sahtior Donetk 5-1, desi o lume intreaga a vazut cum au stat in realitate lucrurile, scorul corect trebuind sa fie FC Barcelona -Sahtior 5-5 !

sursa foto