Gaz Metan 0-0 FCM Tg. Mureș!

Într-un meci contând pentru etapa a 24-a a Ligii I de fotbal, Gaz Metan Mediaș nu a reușit decât un egal pe teren propriu cu formația antrenată de Ioan Ovidiu Sabău, FCM Tg. Mureș. Chiar dacă s-au aflat mai tot timpul la cârma jocului, elevii lui Cristi Pustai s-au arătat incapabili de a modifica tabela de marcaj. Cu un om în plus din minutul 21, gaziștii s-au întrecut în ratări.



Fostul jucător al Unirii Urziceni, Bruno Fernandes, transferat între timp la echipa mureșeană, a văzut cartonașul roșu în minutul 21, după ce i-a aplicat un cot în figură atacantului gazist, Dan Roman. Nici în superioritate numerică, Eric și co. nu au reușit să găsească cheia porții apărată de Balauru - cel mai bun jucător al FCM-ului din acest meci. Cele mai mari ocazii au fost irosite de Dan Roman, care nu a reușit să împingă mingea în plasă deși s-a aflat de două ori singur cu poarta goală. Bawab a punctat la prestația artistică după ce a reușit o serie de driblinguri în careul advers, soldate fără niciun rezultat pe tabelă. Eric l-a încercat și el în câteva rânduri pe Balauru, dar acesta a reușit să respingă de fiecare dată.


Tehnicienii celor două echipe, au aliniat următoarele formule:

GAZ METAN: Pleşca - R. Zaharia, Akaki, Fl. Lazăr (Trtovac 65'), Markovici (Dudiță 33') - Todea, Hoban - Al. Muntean (Miclea 51'), Eric, Bawab - D. Roman. Rezerve: Vîtcă, Buzean, Raul del Campo, Trtovac, Dudiţă, Aganovici, Miclea.

FCM TG. MUREŞ: Balauru, L. Rus, B. Fernandes, D. Matei, Iencsi, Szilagyi - Vasilache (Vagner 60'), Fl. Dan, Astafei - L. Răduţă (Vîrtic 47'), D. Zaharia (Lucian Munteanu 74'). Rezerve: Şteţca, Cordoş, Vîrtic, Petcuţ, C. Munteanu, Magalhaes, Vagner.

În urma acestui egal, Gaz Metan acumulează 38 puncte și urcă momentan până pe poziția a 7-a în clasament. Principalele urmăritoare, Rapid și Dinamo au un meci mai puțin disputat. Dinamo joacă azi de la ora 20:00, acasă cu FC Brașov și Rapid va juca mâine de la 21:30 în Gruia cu CFR Cluj.
În următoarea rundă, Gaz Metan va primi vizita Univeristății Cluj, meci considerat în deplasare, după ce clujenii au ales să dispute meciurile de acasă pe stadionul municipal din Mediaș. Partida se va juca sâmbătă de la ora 21:00 și va fi transmisă în direct pe DigiSport.
foto: ProSport.roLink