Schalke face dreptate, iar Realul face show !

Norocul urias pe care Inter Milano l-a avut in returul optimilor de finala al Uefa Champions League, de la Munchen, nu s-a mai repetat in disputa din mansa tur a sferturilor, impotriva unei alte echipe din Bundesliga, Schalke 04. A fost un 2-5 care ne scuteste de prea multe comentarii, iar Leonardo are nevoie de o minune in returul de la Gelsenkirchen.
Revenind la meci, trebuie precizat faptul ca Inter nu a jucat atat de slab precum au facut-o la Munchen, reusind sa conduca pe tabela de doua ori. A fost 1-0 inca din minutul 1, dupa golul serii din Liga marcat de Stankovic, si 2-1 in minutul 34, o data cu golul revenitului Milito. Apoi, potopul, Schalke a egalat la 2, pentru ca mai apoi sa se desprinda la 4-2. RMN-ul Romaniei, Cristi Chivu, acest "patriot" de neegalat, si-a aratat din nou limitele, poate nu sportive, insa intelectuale cu siguranta, dupa ce a primit 2 galbene in 9 minute. La fel ca in meciul cu AC Milan din weekend, Chivu isi lasa din nou echipa in inferioritate, diferenta fiind aceea ca acum eliminarea n-a mai fost decisiva pentru soarta partidei, nemtii avand deja 4-2 pe tabela. Asadar, Inter vs. Schalke 2-5, iar italienii ar trebui sa se transforme intr-un Deportivo La Coruna din sezonul 2003-2004, pentru a mai spera intr-o minune.
In celalalt meci al zilei, Realul lui Mourinho s-a distrat cu englezii de la Tottenham, invingand cu un 4-0 care ii trimite practic in semifinale. Inclin sa cred ca, spre deosebire de Inter, care, fie vorba intre noi, cu sau fara Chivu e aceeasi, la Tottenham a contat decisiv eliminarea lui Peter Crouch din minutul 15. Oricum, asta nu reduce din meritele jocului perfect facut de Real, care se pregateste de un eventual El Clasico in semifinalele Ligii.



sursa foto