"Cum indrazniti sa-l atacati pe Chivu ?"

Exact! Cine sunteti voi, aceia care cutezati in al pune la zid pe marele "fotbalist", "caracter" si "de tara iubitor", Cristian Chivu ?

Cristi nu e un EXPIRAT! Cristi nu este un dezastru de proporţii biblice (bestiala formularea din presa italiana) ! Si, nu in ultimul rand, sa stiti ca Chivu (ce "caco" suna!) nu e batran si nici macar lent!

Ok! Gata, ma opresc aici cu sarada asta, chiar nu mai pot sa driblez adevarul. Laudandu-l pe Chivu, este ca si cum ai zice de Ilie Dumitrescu ca este un mare antrenor, sau, cum zice Ivanovici, un mare analist pe probleme tehnico-tactice..pleaca ma de aci!

Oricum, un lucru este cert: Chivu are multi contestatari, care, sa fim sinceri, cam au dreptate atunci cand il pun la zid pe capitanul RMN-ist al Romaniei.
Din fericire pentru "tricolorul in retragere" (sa dea Domnul), traim in democratie, asa ca acesta beneficiaza si de sustinatori. Infocati, batrani, tineri, ce mai conteaza, important e ca ii are in spate. Unul dintre acestia este "nea Ovidiu" Ioanitoaia, directorul gsp, care ne arata, noua, celor care il calcam in picioare pe fundasul de portelan de la Inter, obrazul, si ne spune ca suntem "nedrepti" cu Cristi. Pe langa acuzele catre cei care nu stiu sa-si respecte valorile, nea Ovidiu ii inteapa si pe italieni, care desi in meciul cu Milan ii acordasera lui Chivu aceeasi nota ca si altor coechipieri, l-au vazut pe roman "0-ul" rundei in Serie A: "cum de-au îndrăznit aşa-zişii specialişti să-l considere pe internaţionalul român “trompeta etapei”, pe ce criterii?!" Desi nu ne aude, haideti sa-i raspundem lui nea Ovidiu. In primul rand, da, Zanetti, Stankovici, Thiago Motta, Pazzini, Cordoba Milito, Cambiasso, Sneijder, Maicon, Pandev sau Eto’o se poate sa fi primit note mai mici sau egale cu Chivu. In ciuda acestui aspect, nea Ovi, problema se pune in felul urmator: in momentul eliminarii, adica undeva prin minutul 54, scorul era Milan-Inter 1-0, iar meciul era departe de a fi decis. Astfel, iata de ce a fost numit "favoritul d-voastra" trompeta etapei. E adevarat, AC Milan putea sa se impuna lejer si 11 contra 11, insa, pe de alta parte, si Interul putea sa revina in joc, cu sau fara golul iminent marcat sau nu de Pato in minutl 54. Mai doriti criterii ? Asteptati meciul urmator.

sursa foto