Gaz Metan încă un egal în campionat!

Într-un meci considerat în deplasare, dar jucat pe teren propriu, Gaz Metan nu a reușit să treacă de U Cluj, terminând la egalitate 2-2. Meciul a fost destul de strâns și chiar spectaculos, mai ales dacă ținem cont de evoluția scorului. Claudiu Niculescu și-a arătat măiestria la cei 35 de ani ai săi și a înscris două goluri în urma unor lovituri libere, prima dintre ea, executată ca la carte. Pleșca nu a avut nicio șansă și scorul la pauză arăta un sec 2-0.

sursa: gsp.ro

După pauză, lucrurile s-au schimbat! Gaziștii au început în forță și au dominat mai tot timpul. Intrarea lui Dan Roman a revirgorat atacul, chiar dacă acesta a ratat de câteva ori, a reușit să scoată un 11m însă acesta nu a fost fructificat de Eric, care a purtat și banderola de căpitan în lipsa lui Todea. Același Eric a ținut să-și ia revanșa după ratarea penalty-ului și a marcat un super gol în minutul 69 din marginea careului de 16m. A continuat un asediu continuu la poarta lui Marius Popa însă Dan Roman nu a găsit cadrul porții. Eric i-a dat o pasă excelentă lui Hoban, care la rândul lui l-a servit pe Dan Roman, acesta marcând cu poarta goală, și scorul devenea 2-2.


În ultimele secvențe ale meciului, clujenii au reușit să înscrie prin Voican, însă centralul partidei, Deaconu l-a anulat pe motiv de offside. În urma acestui punct acumulat în această seară, Gaz Metan rămâne pe locul 7 în clasament cu 39 de puncte, la doar un punct față de Rapid, Steaua și Dinamo, dar primele două au cu un joc mai puțin disputat.

Etapa următoare, elevii lui Cristii Pustai vor primii vizita celor de la FC Brașov. Partida se va disputa miercuri de la ora 17:30.