Gaz Metan a suferit cea mai dureroasă înfrângere din acest sezon!

Gaz Metan a pierdut meciul din deplasare jucat în compania celor de la Vaslui cu 3-0 în ultima partidă a rundei cu numărul 27 din Liga I de fotbal. Vasluienii au încheiat socotelile cu medieșenii încă din prima repriză când au marcat de 3 ori. Deși în primele 20 de minute, elevii lui Cristi Pustai i-au ținut departe de poartă pe Wesley și co. se părea că meciul se îndreaptă spre un rezultat alb, doar că Pleșca a comis un fault la Adailton și centralul întâlnirii a dictat lovitură de pedeapsă după mai multe indecizii. Până la pauză, Vasluiul a mai marcat de două ori prin Adailton și Yero Bello. Acesta a fost și scorul final al partidei.



După cele 3 puncte câștigate de Vaslui, situația în fruntea clasamentului s-a mai complicat puțin. Doar două puncte stau între ocupanta primului loc, Oțelul Galați și ultimului loc de pe podium, echipa lui Hizo.

Gaz Metan rămâne pe locul 7, dar șansele de a juca pentru prima dată în Europa s-au mai diminuat, aflându-se la 4 puncte de locul 6 și de 5 puncte față de locul 5. În cazul în care Cupa României va fi câștigată de o echipă care termină campionatul pe un loc de cupă europeană, atunci locul 6 va fi ultimul care duce în Europa.