Cum e nea Adi, ti-a placut de Sebi ?

Dupa meciul cu Gloria Bistrita, incheiat la egalitate 1-1, patronul moldovenilor de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu (era sa zic Mititelu, oare greseam?), cel dintai agricultor al patriei, striga in gura mare ca l-a furat Deaconu. Se referea atunci la faza penalty-ului acordat Gloriei, din care s-a marcat golul egalizator, gol care infrana pe FC Vaslui din ascensiunea catre fotoliul de lider. Nu acelasi lucru se poate spune si de prestatia din aceasta seara a unui alt central cu bube pe cap, si anume Sebastian Coltescu. Inainte de a da drumul discutiei vreau sa spun ca nu contest victoria celor de la FC Vaslui. A fost un 3-0 scurt si la obiect, in fata unei echipe mediesene cam aeriene in multe dintre fazele partidei. Cu toate acestea, am asistat la o noua prestatie jenanta a brigazii de arbitrii conduse de Coltescu.
Chiar, il mai stiti pe Sebi? Da, el e, acel arbitru care in urma cu 2-3 sezoane, la un meci Gaz Metan - FC Brasov 0-0, refuza celor de la Medias nu mai putin de 3 lovituri de la 11 metrii. Astazi, asa cum mai marii comunisti de pe vremea lui Zapacitu' se afla in fruntea Romaniei, asa si Coltescu, se afla in cadrul haitei de fluierasi ocrotiti de CCA.
In fine, sa-i lasam sa fure, pardon, sa fluiere in liniste si pace.
Revenind la meciul FC Vaslui - Gaz Metan Medias 3-0, trebuie sa remarcam inca o data ezitarile inexplicabile ale domnului Coltescu. Astfel, la golul de 1-0, Sebi o da in bara ca Mutu in ospatar, si ia 3 decizii in aceeasi faza: 1. acorda penalty; 2. il asculta pe asistent, ala fiind si mai papuc, si acorda corner si 3. revine, precum Basescu la suspendare, si acorda din nou 11 metrii.
Tot acest asistent, mai inocent din fire, acorda un gol Vasluiului, dupa o lovitura de cap a brazilianului Adailton care pare ca a trecut de linia portii.
Oricum, una peste alta, nenea Porumboiu trebuie sa fie super HAPPY. Iata ca fluierasii s-au conformat si, dupa lungi si nesimtite faradelegi, "nu au mai furat" Vasluiul truditor si prea inalt muncitor. La mai multe nea Adi !

sursa foto