Gaz Metan a obținut un punct din deplasarea de la Galați!

Oțelul și Gaz Metan s-au întâlnit astăzi în penultima partidă a etapei cu numărul 29 a Ligii I de fotbal. Primii care au lovit au fost elevii lui Cristi Pustai. Bawab a deschis balul în minutul 17 după o fază încâlcită. Tabela a rămas neschimbată până în minutul 61 când Oțelul a beneficiat de un penalty, după ce Vukadinovici a comis un fault la Pena. Antal nu a ratat șansa de a-și trece numele pe lista marcatorilor și l-a executat pe Pleșca. Tabela a fost din modificată în minutul 74. Eric a primit o pasă excelentă de la Dan Roman, pe care a fructificat-o în gol. Egalarea a venit după o lovitură de cap semnată de Pena după ce a primit o centrară de manual a lui Ibeh. Finalul de meci a fost unul de infarct. Ambele echipe au presat și golul plutea în aer. În ultimele secvențe ale meciului, Oțelul Galați a mai beneficiat de o lovitură de pedeapsă obținută în urma unui fault comis de același Vukadinovici. Viglianti a fost cel care și-a asumat răspunderea, însă șutul trimis de el a nimerit bara transversală și meciul s-a terminat la egalitate 2-2.
Oțelul pierde poziția de lider în favoarea Timișoarei care a câștigat toate cele 3 puncte, după ce a învins pe U Cluj cu 2-1 într-o partidă jucată ieri la Mediaș. Gaz Metan a ratat șansa de a egala Rapidul în clasament, dar lupta pentru un loc de Europa Continuă. În urma acumulării acestui punct, gaziștii rămân pe locul 7 cu 44 puncte. Următoarea clasată este CFR Cluj cu 41.

În etapa următoare, Gaz Metan va primi vizita formației Dinamo București. Partida va avea loc Luni, 02.05.2011, ora 18:30 pe stadionul Municipal din Mediaș.