Gaz Metan din nou în cărți pentru Europa League!

Gaz Metan Mediaș a câștigat în această după-amiază meciul disputat pe teren propriu împotriva Unirii Urziceni cu scorul de 2-0 după golurile lui Alex Munteanu (37) și Alin Lițu (83). În urma acestui succes, elevii lui Cristi Pustai speră din nou la un loc de Europa League. 

 Prima repriză a aparținut în totalitate medieșenilor care au presat încontinuu. Defensiva ialomițenilor a rezistat până în minutul 37, atunci când Munteanu nu putea rata deschiderea scorului, după ce a primit un balon excelent care l-a pus într-o poziție de singur cu portarul Unirii. Gaziștii s-au întrecut în ocazii prin Dan Roman care a avut o bară, Bawab după o cursă spectaculoasă, în urma unei recuperări personale, Eric și Pârvulescu.
În repriza a doua, jocul s-a mai calmat, iar Gaz Metan a stat la adăpostul acelui avantaj minim. Tehnicianul echipei de pe Târnava Mare a revigorat atacut trimițându-l în teren pe Alin Lițu în locul lui Dan Roman. Acesta nu i-a înșelat încrederea acordată de Pustai și a reluat în poarta lui Cernea cu o lovitură frumoasă de cap în minutul 83 la o centrare excelentă a lui Hoban.





Pentru etapa următoare, Gaz Metan se va deplasa la Galați unde vor întâlni liderul Oțelul într-un examen extrem de dificil.