Steaua, probabil cea mai "buna" echipa din lume!

Ne aflam in Saptamana Mare a Pastilor, perioada in care trebuie sa fim mai buni unii cu altii. Cu alte cuvinte, mai buni cu familia noastra, cu prietenii, cu dusmanii, cu vecinii, cu "idolii" si cu orice misca pe langa noi. Nu in ultimul rand, pentru ca ne aflam pe "Splendoarea Sportului", trebuie sa fim mai buni si cu favoritii nostri. Astfel, fie ca ei se numesc Steaua, Dinamo, Craiova, Concordia Chiajna sau Tricotaje Ineu, noi trebuie sa le iertam toate pacatele stiute si nestiute.
Sa luam la intamplare o echipa din cele enumerate mai sus, adica Steaua Bucuresti, ca ei sunt mai pricajiti. Ei bine, iata o echipa care merita iertata, o echipa care este atat de buna cu semenii ei, incat nu ii bate pe niciunul. Poate ca imi veti spune "bine ma, dar acel 2-1 cu Sportul, acel 5-0 cu Unirea, n-au fost rautacisme?" Pai, la prima vedere au fost, insa in adancime este de discutat. Sa le luam pe rand:
Sportul - Steaua 1-2; aici trebuie sa apreciem bunatatea sufleteasca a fundasilor spirituali de la Sportul Studentesc. Primul care merita toate laudele noastre si ale Celui de Sus, este Florin Maxim, cel care la faza golului de 1-1 a respectat legile fizicii si a sarit ...in jos, permitandu-i semi-expiratului Maicon sa inscrie. Cu toate acestea, Maxim este doar un simplu puradel, in comparatie cu al sau coleg din aparare, Alin Ratiu. Da, repet acest nume, Alin Ratiu, si va rog frumos sa-l notati undeva, pentru ca acest om, de o si mai inalta calitate spirituala, i-a permis aceluiasi jogator nebonito, Maicon, sa faca 2-1 pentru militari. Sa trecem la urmatorii enoriasi:
Steaua - Unirea Urziceni 5-0; daca mai sus am adus laude marete doar catre 2 persoane, aici laudele sunt multiple. In primul rand, trebuie laudat patronul, care a daruit Stelei o echipa, apoi antrenorul, care a menajat in acest meci, cealalta echipa avuta la dispozitie si, in final cei 11 amarati de la Urziceni care au permis Stelei sa marcheze de 5 ori, un record absolut in acest sezon pentru militarii fara arme din Ghencea.

Sa trecem un pic si la meciul de ieri seara din semifinala Cupei, cu FC Brasov.
Am vazut, asa cum era de asteptat, o echipa a Stelei foarte buna, chiar din cale afara de buna, care nu a atacat deloc, iar cand a facut-o a avut grija sa nu perforeze poarta "nesimtitilor" brasoveni, care au cutezat in trecut sa ne umileasca in Ghencea cu 3-0.
Asadar, Steaua-FC Brasov 0-0! Dupa acest meci nu ne ramane decat se ne inclinam in fata celor 14 stelisti care au calcat iarba superba din Ghencea. Haideti sa-i nominalizam pe cei mai buni dintre cei buni:
Eder Bonfim: Marian Iancu s-a inselat. Bonfim nu este un jucator rau, ba dimpotriva, acesta nu provoaca daune adversarilor, iar in carciuma este singurul care aduce bani crasmaritelor din Bucuresti. El si doar el goleste rafturile de vodca, rachiu si alte spirtoase de calitate. Bravo Bonfime, tine-o tot asa si vei ajunge mai departe de Bamboo!
Ricardo Gomez: Brazilianul asta e un om de nota 10 cu felicitari. Aseara, pentru a da sanse tinerilor, adica lui Bicfalvi, zis si "dau un gol la 10 ani", Ricardo s-a cerut afara. Gurile enoriase spun ca al s-ar fi grabit la Biserica, pentru Spovedanie, in timp ce gurile din Stefan cel Mare sustin ca acesta ar fi avut rezervata o masa la una dintre faimoasele carciumi bucurestene. Pana la aceasta ora nu avem infomatii, insa mecla lui Ricardo, plina de sudori alcoolice, ne-a sugerat adevarul.
Cristi "un gol la 2 sezoane" Tanase: acesta este alt om de nota 10 pe 11. S-a sacrificat si a stat in teren 94 de minute, un record absolut pentru categoria "WBA" (Whisky, Bere si Angelli).
Si uite asa am putea continua la infinit cu lotul Stelei, unul de o valoare incomensurabila.
Pana la eternul derby, acest "El Penibilo" de Romania, Steaua-Dinamo,
Va urez un Paste Fericit!

PS. Acesta este un pamflet care se transforma in realitate ori de cate ori jucatorii Stelei fug din cantonament catre crasmele bucurestene!

sursa foto