Din ciclul „ba p-a mă-tii” !

Faptul că site-urile, televiziunile, ziarele și orice ține de media din trustul ”Pro” difuzează și promovează, printre altele, materiale îndoielnice din punct de vedere calitativ, nu cred că mai reprezintă un secret nici pentru cel mai neinițiat într-ale jurnalismului. Acest lucru ni-l spune și Augustin Roman, în articolul său intitulat ”Din ciclul Ne cerem scuze pentru ce scriem , publicat in gsp. Ei bine, în acest text, ziaristul ne vorbește de continutul de “calitate” pe care îl promovează site-urile ”Pro, lucru cât se poate de adevărat. Oricum, am văzut și noi cum Ajutor! Vaginul meu scoate zgomote haioase! sau Faci fata unguroaicelor? fac furori pe site-urile de sport ale trustului in cauză. Astfel, totul e clar, domnul Roman vede și el foarte bine și spune ceea ce, fie vorba între noi, știam deja, că ăia sunt de porc.
DAR, jurnalistul nostru uită un mic detaliu, și anume acela că domnia sa nu scrie la ”Dilema Veche” sau ”Convorbiri literare”, ci la gesepe. El uită că în jurul lui e plin de Narcise sălbatice și goale sau că Becali îi spune Danielei Crudu, într-un articol 100% sportiv bineînțeles, ”Să nu-i rupi genunchii lu Tănase al meu, ți-l recomand pe Torje”.
Așadar, domnule Roman, așa cum pute la ei, pute și la dumneavostră în trust, că na, tre' să ne vindem și noi cumva marfa.

PS. Cu mai multe detalii despre concurența acerbă din trustul Intact, vine Claudiu