Visez sa port numarul 10,957 !

Asa cum spuneam mai devreme, mi-am asigurat deja un scaunel in incinta superbului Suncorp Stadium, pentru Marea Finala de duminica, iar acum nu-mi ramane altceva de facut sa sper ca voi asista la un spectacol fotbalistic agreabil si, nu in ultimul rand, ca voi fi spectatorul cu numarul 10,957! Ciudat numar nu ? Ia sa vedem de ce:

Pana la meciul cu Central Coast din Finala, Brisbane Roar a totalizat, in cele 74 de partide jucate pe teren propriu, nu mai putin de 989,043 de spectatori. Astfel, avand in vedere faptul ca in tribunele stadionului vor fi cel putin 45-50,000 de fani, vom asista cu siguranta la atingerea bornei cu numarul 1,000,000 de spectatori overall! Printr-un simplu calcul aritmetic, pe care l-ar putea 'dezlega pana si Marean, al 10,957-lea spectator care va calca in incinta stadionului va fi totodata si cel care va atinge rotunda borna de 1,000,000.

Daca voi fi sau nu eu, nu voi stii niciodata, insa pana la urma asta conteaza mai putin. Meciul si titlul de Campioana sunt lucrurile cu adevarat importante pentru echipa neinvinsa in Australia de 27 de meciuri !

Urmeaza pe microbisme.com : Brisbane Roar, Australia's greatest sports team, ever!!!