Avem cea mai buna echipa din toate timpurile ?

Mai sunt doar cateva ore pana cand Brisbane Roar se poate incorona cu titlul de campioana dar si cu distinctia de Australia's greatest sports team.
In acest sezon, echipa fanion a statului Queensland, a doborat toate recordurile in materie de sport in Australia, ajungand la un incredibil total de 27 de meciuri fara infrangere. Este de departe cea mai lunga serie inregistrata de o echipa australiana, indiferent de sport, de dupa cel de-al doilea razboi mondial.

Se pare ca in perioada interbelica, undeva intre anii 1935-1938, Eastern Suburbs, un club de rugby din Sydney au avut o serie de 35 de meciuri fara infrangere.

La aceasta ora, in Australia, s-a creat o intreaga polemica pe aceasta tema, intrucat, asa cum este bine stiut, fotbalul nu este printre cele mai iubite sporturi in aceasta parte a lumii.

Sa vedem principalele argumente "contra" echipei Brisbane Roar:

*Fanii echipei de rugby Dragons ar putea aduce argumente destul de plauzibile conform carora, echipa lor este "the greatest sports team", intrucat, in perioada 1956-1966, echipa a avut o serie neintrerupta de 11 titluri in premiership!

*Geelong Cats, cica o echipa de AFL, detine recordul de meciuri castigate consecutiv, si anume 23, intre 1952-1953.

* Pana si un cal, pe numele sau de scena Phar Lap (foto), ii concureaza pe cei de la Roar, dupa ce intre 1930-1931 a reusit sa castige 14 curse la rand! Ala da cal!

sursa foto