Lovitură de teatru! Cristiano Ronaldo prins dopat....la Manchester City ?!

Incredibil! Fabulos! Senzational! Daca pana de curand ne-am indoit de profesionalismul presei sportive din Romania, incepand cu ziua de azi, 4 Martie 2011, ar trebui sa o apreciem la adevarata ei valoare! Pentru a nu va mai tine pe jar in miez de iarna, uite ce au aflat "sculele" din prosport!!!
Citez:
Ronaldo a marcat cel de-al 5-lea hat-trick de cand a inceput sezonul si a intrerupt blestemul ultimelor meciuri cand nu a reusit sa marcheze niciun gol. Cu cele trei reusite din meciul cu Malaga, Cristiano Ronaldo a ajuns la 28 de goluri in campionat, intrecandu-l astfel pe Messi, care are 27 de reusite. Jucatorul castiga 7 milioane de euro pe an la Manchester City. TheSun confirma informatia si scrie ca jucatorul a fost suspendat pentru ca a consumat substante interzise [...]


Asadar, degeaba incercati sa cautati alternativa in presa straina, chiar nu merita efortul, intrucat vedem aici cum mesterii psp-ului detin monopolul informativ mondial.
Nu e usor sa afli ca unul dintre cei mai buni jucatori din lume, Cristiano Ronaldo, se transfera, peste noapte practic, la Manchester City si, parca asta nu ar fi de ajuns, el este prins si DOPAT cu cele 7 milioane de dolari in buzunar! Incredibil!