Who do you think should be the A-League Player of The Year ?

Thomas Broich
Este intrebarea la care cauta raspuns cei de la FoxSports in incercarea lor de a desemna cel mai bun jucator din Campionatul Australiei in sezonul care se va incheia pe 13 Martie. Sa vedem lista cu cei nominalizati:

1. Josh Rose: Craiova n-a ales cea mai buna solutie prin debarasarea de acest muncitor jucator. Astfel, dupa 4 ani petrecuti in Romania, Rose revine acasa, la Central Coast Mariners, acolo unde are un rol determinant in jocul defensiv al echipei si nu numai, intrucat el a contribuit si la 3 goluri foarte importante ale echipei sale de-a lungul sezonului.

2. Matt Smith: fundasul celor de la Brisbane Roar, a jucat un rol important in ambele compartimente ale jocului. Alaturi de Luk Devere, Smith a format un cuplu imbatabil pentru fundasii adversi.

3. Marcos Flores: i-a luat fata lui Carlos Hernandez in batalia pentru cel mai bun stranier din A-league. Pe langa pasele sale decisive, Flores este si un innascut marcator, cu 9 reusite in acest sezon din care un hat-trick cu NQ Fury.


Matt McKay
4. Matt Mckay: chiar daca a participat timp de o luna cu Socceroos la Cupa Asiei, acolo unde a fost printre cei mai buni mijlocasi, Matt pleaca de departe din pole-position pentru titlul de Jucator al Sezonului. Datorita muncii sale, Brisbane Roar a defilat de-a lungul sezonului.

5. Thomas Broich (foto): neamtul lui Roar este una dintre revelatiile sezonului. Parcursul fara cusur al celor din Brisbane i se datoreaza in buna masura si lui Broich, care, prin golurile si numeroasele pase decisive a mentinut echipa mereu in varf.

Robbie Kruse

6. Robbie Kruse: evolutiile bune din ultimele 2 sezoane de la Victory i-au adus cadou si selectia la nationala, alaturi de care a participat la Asian Cup of Nations, acolo unde a marcat si un gol.

7. Jason Culina: din nou Gold Coast-ul se afla acolo sus, iar asta este si "din cauza" atacantului convocat si la Cupa Asiei.

8. Sergio Van Dijk: chiar daca Brisbane are multi jucatori ofensivi de valoare, cred ca inca il regreta pe Van Dijk. Un sezon excelent la Adelaide, golgheter al A-League si multe laude sunt reusitele olandezului in acest sezon.

9. Jean Carlos Solozano: plecarea lui Reinaldo in China l-a propulsat pe costarican in primul 11, de unde nu a mai iesit. Mai mult, Solorzano a si marcat la foc automat pentru Roar.

10. Carlos Hernandez: o raza de lumina in jocul cenusiu al celor de la Melbourne Victory, Hernandez a fost, alaturi de Kruse, printre putinii care s-au zbatut sa ridice echipa.

Sa vedem acum rezultatele sondajului: