Brisbane Roar vs. Central Coast, MAREA FINALA din A-League!

Dupa ce in urma cu o saptamana, Brisbane Roar era prima echipa calificata in A-League Grand Final, astazi am aflat si numele oponentei sale. Astfel, cu toate ca acum 7 zile Brisbane ii elimina din "Major Semifinal" cu scorul general de 4-2, cei de la Central Coast s-au regrupat si au reusit sa invinga in urma cu cateva momente, in cea de-a doua Semifinala, ambitioasa echipa din Gold Coast, scor 1-0.
Meciul, jucat pe "Bluetongue Stadium", in prezenta a peste 8,000 de spectatori, a fost unul jucat intr-un ritm destul de alert, cu ocazii la ambele porti. Prima care a deschis hora ratarilor a fost echipa vizitatoare, care prin Djite nu a reusit sa sparga tabela. Incet incet meciul s-a intors cu 180 de grade, iar Mariners au trecut la conducere, ratand cateva excelente ocazii prin Perez, Kwasnik si "olteanul" McBreen. In repriza secunda lucrurile au fost oarecum similare, cu Gold Coast incepand in forta, si Central Coast terminand in postura de dirijor. Aceasta postura din urma le-a adus si fericirea, in minutul 75, cand Kwasnik a profitat de o minge norocoasa si a marcat in poarta "nefericitului" ex-dinamovist Glenn Moss. Astfel, Mariners se reintorc pe la Brisbane, pentru confruntarea pentru titlu, aceasta fiind cea de-a treia finala din istoria clubului. O data cu aceasta calificare in finala, Central Coast isi asigura automat prezenta in viitoarea editie a Asian Champions League.
De mentionat faptul ca in tabara gazdelor, regimentul "U Craiova" a fost din nou la datorie doar prin Joshua Rose si Daniel Mcbreen, Michael Baird fiind neinclus in lot.

Recapitulare!

Duminica, 13 Martie, ora 16:00 (8:00am ora Romaniei), Suncorp Stadium va gazdui:
MAREA FINALA DIN A-LEAGUE
BRISBANE ROAR vs. CENTRAL COAST MARINERS