Dubios! Cu Hagi in rol principal, in regia lui 'nea Imi'

Am vazut zilele trecute in presa o declaratie data de Emeric Ienei referitoare la trecutul si prezentul lui Hagi ca antrenor, in Romania si in strainatate. Acesta avea o parere destul de interesanta si, pana la urma, as zice, foarte aproape de realitate:
"Lui i-au lipsit rezultatele. Pe unde a antrenat in Romania, toate echipele erau dubioase. Nici la Timisoara si nici la Steaua nu s-a vrut performanta, iar Hagi asta urmareste. Patronatul de la Steaua nu a avut rabdare cu el si nu i-a asigurat linistea de care are nevoie un antrenor la echipa, iar la Galatasaray e la fel ca la Steaua (ziare.com)", Emeric Ienei.

Recapitulam:
Pe unde a antrenat in Romania, toate echipele erau dubioase!? Pai, ia sa vedem pe cine a antrenat Hagi in Romania; erau sau nu erau, ieste sau nu ieste adevar in gura maestrului:
1. Nationala Romaniei: Nu stiu cat de dubioasa a fost aceasta reprezentativa, insa i-a fost foarte dubios destinul. Atata timp cat te elimina Slovenia, iar Rudonja este cel care iti da gol pe Ghencea, totul e cat se poate de dubios. Punct pentru nea Imi!
2. Bursaspor. Turcia, o echipa minuscula plus multi romani culesi din tara, au fost ingredientele unui esec super dubios.
3. Galatasaray I: Aici a castigat primul trofeul al carierei sale dupa care, surpriza!..si-a dat demisia ...in mod dubios.
4. Poli Timisoara: Daca e sa fim rautaciosi am spune, "DA, e dubios, atata timp cat antrenezi fostul AEK Bucuresti". Oricum, cu Iancu presedinte sau patron, ce naiba o fi el pe Bega, ai toate sansele sa admiti ca la clubul ala, e ceva dubios
5. Steaua: Daca nici Steaua nu e dubioasa, atunci cine ? Te inalta Jiji pe toate crestele valorii in cateva zile, iar apoi, la primul pas gresit, te calca in picioare de nu-ti vezi fruntea.
6. Galatasaray II: Iata ca am ajuns si la prezentul, nu foarte simplu, al Regelui. Asadar, Hagi inca se afla la clubul turc, ceea ce este din start un lucru dubios, de vreme ce echipa merge de bubuie spre fundul campionatului, este eliminata din Cupa si, pe deasupra, mai si are un joc execrabil!
Concluzia: Emeric Ienei le zice bine...a fost Dubios!