6-2 ! Roma si Milan pierd setul!

De fapt, daca e sa punem si realitatea dublei Tottenham- AC Milan, ajungem undeva la 7-2! Nu-i nimic, daca e asa, vom zice ca am avut tie-break, iar Serie A este condusa cu 1-0 dupa primul set. Lasand break-urile la o parte, ceea ce preconizam dupa mansa tur a optimilor, si anume ca Italia e la pamant, s-a adeverit in mod logic in aceasta saptamana.
Prima care s-a dus la fund a fost AS Roma, si s-a dus rau de tot, fiind pur si simplu macelarita per totalul ambelor manse, de cavalerii brazilieni ai estului salbatic, numit Sahtior Donetsk. Vrem sau nu vrem sa acceptam, Lucescu a pus Roma la pamant, si, cu un categoric 6-2, patrunde linistit in sferturile de finala ala Uefa Champions League.
In ceea ce priveste liderul din Serie A, nu pot decat sa spun ca am vazut un Milan ceva mai atent decat in meciul tur, insa cu aceeasi lentoare per totalul celor 90 de minute de pe White Hart Lane. Au avut ceva ocazii de a trimite meciul in prelungiri, unele chiar foarte clare, dar, as indrazni sa spun-din fericire pentru frumusetea fotbalului-echipa calificata mai departe se numeste Tottenham Hotspur.
Ce urmeaza?
Pai ar cam fi randul Interului sa spuna Adio! Ei bine, in acest caz, cred ca lucrurile vor fi cu totul si cu totul diferite. De la victoria de pe Giuseppe Meaza, Bayern a suferit niste infrangeri destul de categorice in Bundesliga, aratand evidente carente in toate compartimentele. De partea cealalta, Interul se afla intr-o vizibila crestere de forma, iar cele doua victorii ce au urmat esecului cu nemtii, 2-0 la Sampdoria si 5-2 cu Genoa, i-au pus in postura de principali contracandidati la titlul ai Milanului. Va fi un super interesant meci saptamana viitoare, care nu trebuie ratat.

sursa foto