BRISBANE ROAR, noua regina !

BRISBANE ROAR este NOUA CAMPIOANĂ A AUSTRALIEI ! Asta după ce a învins în Marea Finală din A-League, formația Central Coast Mariners, cu 4-2 (2-2) după executarea loviturilor de departajare.
După timpul regulamentar, tabela indica un "mincinos" 0-0, întrucât, atât gazdele de la Roar, cât și vizitatorii, cei de la Mariners, au ratat o sumedenie de ocazii excelente.
S-a intrat astfel în prelungiri, acolo unde s-a dat startul thrillerului:
Minutul 96: 0-1! Gol pentru Mariners! Cei 50,000 de fani din tribunele Suncorp Stadium sunt reduși la tăcere, atunci când Adam Kwasnik profită de o lentoare a apărării gazdelor și pune trofeul cu un picior în Central Coast!
Minutul 103: 0-2! Aflată cu tot efectivul în jumătatea adversă, Roar se vede aproape ucisă de golul 2 marcat de Oliver Bozanic. Un sezon, un vis, un record...toate erau ruinate..pană când.....
Minutul 117: 1-2! Goooool! Un gram de oxigen se infiltra în tubul respirator al echipei neinvinse de 27 de meciuri, pentru că Henrique se încăpățânează să facă din finalul de meci, unul electrizant!
Minutul 120: 2-2!!! Senzațional! Ultima fază....Gooooooooooooool....de o mie de ori GOOOOOOL! Brisbane, Brisbane, Brisbane! striga stadionul care în urmă cu 3 minute trăia coșmarul eșecului! Erik Paartalu trimite meciul la loteria penalty-urilor!
Michael Theoklitos, portarul lui Brisbane, a apărat două penalty-uri. De partea cealaltă, gazdele au marcat tot, ultimul, Henrique, fiind cel care a dat startul sarbătorii pe Suncorp Stadium!

..voi reveni cu mai multe amanunte!

Iata acum rezumatul: