Cum sa revii de la 0-2 in minutul 117 ?!

Pana in prezent am vazut foarte multe meciuri de fotbal in care rasturnarile de situatie au reprezentat punctul principal de atractie. Sunt bine cunoscute sumedieniile de meciuri din Premier League, de departe cel mai puternic campionat din lume, in care s-a revenit lejer de la 0-2, 0-3 si chiar 0-4, dar si unele meciuri din cupele europene, cu acelasi scenariu, cum au fost de ex. AC Milan vs. Liverpool, finala UCL din 2005 sau Manchester vs. Bayern, din 99'.
Cu aceasta finala as compara ceea ce am vazut ieri pe stadionul Suncorp din Brisbane, acolo unde gazdele au revenit incredibil de la un 0-2 inregistrat, nu in minutul 95, nici in minutul 100, ci in minutul 117! Asadar, iata cat timp a avut Brisbane Roar la dispozitie pentru a reveni, fix 3 minute!
In ceea ce ma priveste, din punct de vedere al spectatorului la acest meci, nu pot decat sa ma felicit pentru ca am crezut, probabil ca un nebun, in intoarcerea unui scor de 0-2 in 3 minute. Spun asta intrucat, la 0-2 pentru echipa adversa in minutul 117, au existat destui "fani" (probabil ei nu stiu ca asta nu e "ruibi", ci fotbal!!) care s-au indreptat cu viteza spre casa, pentru ca, nu-i asa, cum naiba sa revii de la 0-2?
Ei bine, basmul, minunea sau sf-ul, cum vreti sa-i spuneti, avea sa se produca, iar BRISBANE ROAR, o echipa care merita toate laudele din lume pentru evolutia din acest sezon, a transformat un "0-2 din minutul 117", intr-un "2-2 in minutul 120". Pentru ca rasturnarea sa fie 100% senzationala, echipa emblema a statului Queensland, avea sa se impun si la loviturile de la 11 metrii. Si astfel, Noua Si Merituoasa Campioana a Australiei este BRISBANE ROAR, echipa neinvinsa de 28 de meciuri oficiale!