Unde vedeti voi "SITUAŢIE INCREDIBILĂ" la Steaua ?

Am citit zilele trecute un articol in prosport, intitulat "SITUAŢIE INCREDIBILĂ Iată cele patru motive pentru care Steaua ar putea renunţa la titlu" In acest text, ni se prezentau fel si fel de motive pentru care, vezi Doamne, Steaua "ar cam" renunta la lupta pentru titlu. Problema e ca Steaua nu mai prea lupta la titlu de vreo 5 ani, lucru uitat de cei in cauza de scrierea ideilor din aceasta analiza. Dar, despre ce au uitat "profesionistii" si motivele, in cele ce urmeaza:
Primul motiv prezentat de site-ul ziarului este acela ca: Stancu + Kapetanos = 59 de goluri. Restul, doar 43! Steaua a rămas în această iarnă fără doi dintre jucătorii săi exponenţiali, şi anume Bogdan Stancu şi Pantelis Kapetanos. Da, perfect adevarat, Steaua a renuntat, la cele doua piese de baza din forta lor ofensiva, marcatoare a 59 de goluri. Pana aici "analistii" sunt pe aleea cea buna, insa iasa de pe traseul cel bun imediat cand trebuie sa intram in substratul povestii. Ei si ce daca au marcat 59, foarte bine puteau marca 89 sau 99, nu asta e problema dragii mei. Buba e ca Steaua, cu Stancu si Kapetanos, oricat de in forma au fost acestia, nu s-a mai luptat la titlul deloc in ultimii ani, ba mai mult, a fost cat pe ce sa rateze si Europa League.
Urmeaza un motiv cu bataie in viitor: Moraes vine abia la vară. Pai ba, poa' sa vina si la Pastele Cailor. De unde naiba stiti voi cat de util va fi acesta pentru echipa din Ghencea, acolo unde, sa nu uitam, nici nu e cap si e si vai de picioare. Sunt 'nspe mii de exemple cu jucatori veniti din provincie la echipele "mari" din capitala, care ulterior s-au dovedit a fi niste simpli turisti. Il mai stiti pe Vojislav Vranjkovic, ala de rupea norii la Pandurii. Ei bine, unde e baiatu' acum? Ati ghicit, la naiba.
Motivul 3 e spre no comment: "Nu mai luăm pe nimeni, că poate încurc sistemul". Totusi, trebuie sa spunem cate ceva. Mai intai, a cui e declaratia ? In mod logic, Lacatus ar trebui sa stea in spatele ei, insa vorbim aici de Steaua, nu de Arsenal, asa ca fie MM, fie JJ, ba chiar Argaseala la un sprit sau Iedi la curve, ar fi putut da aceasta declaratie. Haideti sa nu-l injosim pe Laca si sa spunem ca el a dat-o. Daca e asa, ar trebui sa-l intrebam "Care sistem, Marius?"..ala cu Napoli de acasa sau ala din deplasare, sau poate ala de la Bistrita ?

In final, nu putea lipsa cancan-ul. Auziti ce motiv (nr. 4) au scormonit astia de la "pro": Banii pentru Moraes: Gigi - 60%, Giovani - 40%. Ma mir ca nu au scos una de genul: "Dar bomba sexy? 70% cu Tanase, 30% cu Moraes?"



sursa foto: fcsteaua.ro