Lasă-ne un mesaj de ziua noastră!

Pe 11.02.2010, adică anul trecut pe vremea asta, împreună cu Adriano, am dat drumul la nebu... analize și comentarii acide din sport, mai mult din fotbal că ne place mai mult. Suntem doi drogați de fotbal! Nu cred că mai scăpăm de dependența asta. Ne injectăm cu ce apucăm: fotbal, baschet, tenis, handbal, ruibi, aruncări cu tasta... sulița, sărituri cu parașut... prăjina curling, etc. 

Nu ne pierdem nopțile, le valorificăm la câte un live text cu trimiși speciali în toate colțurile lumii. Adriano tocmai ce s-a întors de la Campionatul Asiei din fața TV-ului din sufragerie de acolo de unde a transmis un Live Text mai ceva decât pe Gazeta ProSporturilor. În fine, de fapt am început acest articol în speranța că ne veți ajuta să scriem altul, așa ca de ziua noastră. Nah, invităm toți fanaticii să ne lase un mesaj, așa ca de ziua noastră a splendizilor sportului, oriunde apucați: pe blog, pe twitter, pe mess, pe mail, pe crimetime.ro, pe luna, unde vreți. Nu contează conținutul, ci cantitatea. Scrieți ce vă dictează inima. Indiferent că sunt mesaje de încurajare precum:  „sunteți slabi, mereți în pix cu blogu vostru cu tot” fie că sunt mesaje subliminale precum „ăia de la fclub.ro/ paginadesport.info/ badaradrianeugen.wordpress.com/ doarsport.info/ / sport7/ prosport.ro/ sport.ro/ gsp.ro etc(mulți mai sunteți, nu vă pot scrie pe toți, așa că mă dau cu etc.-ul să scap) scriu mai bine decât voi” (nu că n-ar scrie :))) ), noi promitem să le publicăm. 

Atenție! Acest articol nu este un pamflet! Chiar așteptăm mesajele domniilor dvs. pff, tale in order to publish them! (nu știu cum să zic asta în română să sune bine)! 

No, hai cu mesajeleeeeeee: 

P.S. Vă iubiiiiiiim... NOT! =)))