Steaua si-a luat atacanti: cuplul JoJo Dan - Steve Forbes!

Cu doar doua saptamani pana la startul returului Ligii 1 Bere la fotbal, Steaua Bucuresti da bomba dupa dinamita pe piata transferurillor din Romania. Astfel, dupa ce l-a luat pe Luci Burdujan, numit si "Alungatu'", aflam astazi in gesepe o stire de-a dreptul nucleara, care va avea cu siguranta impact, nu numai in lumea fotbalului, dar si in lumea sportului in general. Daca vorbele mele nu v-au convins, poate imaginea urmatoare va fi cat o mie de cuvinte:
 Recapitulez: "În repriza a şasea, JoJo Dan şi Forbes s-au dat cap în cap. Arbitrul a oprit meciul şi românul a cîştigat prin decizie tehnică Ionuţ Ion, alias JoJo Dan, l-a învins ieri (...)"
Asadar, ce sa intelegem din ceea ce scrie "ziaru' de sport number one din Roumania"
1. Steaua s-a ales cu un atacant constiincios. Nu o fi el cine stie ce scula de atacant cu clasa mondiala, insa e constiincios si, spre deosebire de Cristi "un gol pe sezon" Tanase, care, inainte de antrenament mai face cate un popas pe la carciuma, Burdujan e baiat model si e primul la incalzire.
2. Ba! Ma adresez voua, tuturor celor care il considerati pe Lacatus un antrenor depasit, ia priviti aici si observati ca nu e chiar asa. "Fiara" nu numai ca nu e un tehnician depasit, care n-are habar de tactica, ci este un inovator in materie de fotbal modern. Astfel, daca Edison a inventat becul, iar Dumitru Graur Repriza a III-a, Laca a inventat acum la antrenamentele Stelei Repriza a VI-a.
3. JoJo Dan si Steve Forbes sunt ultimele noutati din lotul super-valoros al clubului din Ghencea. Mai mult, gesepeul ne prezinta, probabil in EXCLUSIVITATE, si duelul lor pentru titularizare. Astfel, in timp ce, prin prisma comportamentului sau, Luci Burdujan e deja titular, JoJo si Forbes inca mai au de impartit ceva capete in gura pentru primul 11. In cele din urma, JoJo castiga datorita tehnici sale innascute, si astfel noul cuplu din atacul Stelei va fi Burdujan-JoJo Dan.
Si 4: Observam cum, in poza alaturata cuplului stelar, Cosmin Olaroiu da tunul anului, pentru 6 milioane il primeste bonus pe Mirel Radoi la Al Jazira. Asadar, ce vreti mai mult, iei 6 milioane si il ai si pe Radoi, GRATIS! Parca dincolo era mai ieftin, nu ?