Gaz Metan învinge din nou Steaua!

Gaz Metan învinge din nou Steaua, la baschet de această dată!

Baschetbaliștii medieșeni au reușit să se impună pe teren propriu cu scorul de 76 la 65 împotriva celor de la Steaua Turabo într-un meci contând pentru etapa a XXI-a a campionatului național de baschet masculin. Jocul a fost unul destul de echilibrat. La jumatea partidei, tabela de marcaj arătând 31-31.

Medieșeni s-au distanțat în repriza a 3-a marcând 24 de puncte și primind 17, scorul la general, după acest sfert fiind de 55 - 48. În ultimul sfert, gaziștii și-au asigurat victoria. Ultima repriză s-a terminat cu 4 puncte avans pentru Gaz Metan, Steaua Turabo punctând de 17 ori.

Două puncte foarte importante pentru echipa lui Bruno Soce și Ovidiu Teleabă, care mențin Gazul în vârful clasamentului. Momentan, echipa ocupă locul 4, cu 34 de puncte, dar cu un joc mai puțin jucat. Partida cu Politehnca Iași a fost amânată după ce oficialii federației nu au fost de acord ca meciul să se joace la Mediaș după ce sala ieșenilor nu a putut găzdui meciul.



CSU Sibiu a reușit să aducă două puncte valoroase din deplasarea de la Rovinari, după ce au câștigat meciul cu Energia cu scorul de 74 la 72. Sibienii ocupă poziția a 9-a cu 30 de puncte.

În celelalte meciuri jucate azi, BC Timișoara a învins Municipal București cu 79-66, iar CSU Cuadripol Brașov s-a văzut învinsă acasă de Politehnica Iași.