Stancu înscrie, dar Galata pierde!

La primul meci ca titlular, fostul stelist, Bogdan Stancu a reușit să înscrie un gol foarte frumos pentru echipa lui Gică Hagi în confruntarea cu Gaziantep. Zapata și Culio au fost și ei titulari însă fără prea mari realizări. Mai mult, portarului columbian i s-a imputat cel de-al treilea gol. Din păcate, la finalul meciului Galatasaray s-a văzut învinsă cu 3-2.



Scaunul lui Hagi se cam clatină și sincer nu știu pentru cât timp îi vor fi tolerate înfrângerile. Până la urma meserie de antrenor este mult mai grea decât cea de jucător, dar cum se obișnuiește să se spună în fotbal, trebuie să avem răbdare și rezultatele vor veni. Problema e, ce se întâmplă dacă ele totuși nu vin... Nu contestă nimeni faptul că Hagi este cel mai bun produs fotbalistic pe care l-a avut România vreodată, și nu cred că se va mai naște altul la fel, dar ca antrenor Hagi mai are mult de învățat. Mi se pare totuși că a început cam devreme antrenoratul... Dacă e să luăm exemplul lui Mourinho, cred că îmi puteți da dreptate, mai întâi, cel mai indicat ar fi fost ca Hagi să fie secundul lui Mircea Lucescu, sau mă rog, secundul unui antrenor mare, abia apoi, după ce dobândește unele cunoștiințe să înceapă antrenoratul din funcția de principal. Bine, regula nu este una universal valabilă, pentru că mai sunt și cazuri, sunt sigur, în care succesele au venit fără să fie nevoie de o perioadă de instruire (exemplul lui Dan Petrescu).

Continuu cu speranța că în viitorul apropiat pot să afirm fără dubii că Hagi este un antrenor bun - bun în sensul de victorii multe și consecutive în fișa postului și chiar trofee. Până atunci însă, pentru mine, Gică rămâne un antrenor mediocru care mai are de învățat.

Rezumat Gaziantep 3-2 Galatasaray:




sursa video: sport.ro