Romania's got talent! Varianta fotbalistica! I

http://freestylebryantcinho.websitum.com/files/2009/01/football_player.jpg
Dupa "Big Brother", un alt show de imprumut se destrabaleaza pe televiziune in Romania. Atunci, cu fratele, a fost Prima TV, acum este nimeni altul decat "cel mai liber post de televiziune din Romania" sau cum se lauda el, ProTV-ul. In fine, nu de afacerile media vreau sa vorbesc aici, ci de ideea acestei emisiuni si, totodata, cum poate fi ea aplicata in domeniul fotbalului.

Inainte de a dat startul "talentelor" din sport, vreau sa va spun ca, din motive geografice, nu sunt deloc la curent cu cine, ce, unde, cum, se petrece la "Romania are talent". In schimb, am vazut o mare parte din recent incheiatul "Australia's got talent", si m-am convins de "marfa" show-ului. E adevarat ca sunt si persoane foarte talentate prezente la acest show, insa mult mai multe sunt "derapajele" sociale care li se alatura. Imi amintesc doar de unul care, stia nici mai mult nici mai putin, decat sa LATRE!? Daca pe ProTv se latra, se miauna (cu Gigi concurent) sau se umbla in limba, sincer nu stiu, insa stiu "talentul" inegalabil al catorva personaje din fotbalul romanesc.
Iata, in cele ce urmeaza, varianta fotbalistica, a show-ului "Romania are talent" si implicit concurentii inscrisi in concurs:

1. Gigi Becali: patronul si "ocrotitorul" Stelei de toate "succesurile" interne si internationale, intra la "aromanii are talent" cu urmatoarele reprezentatii:
- miaunatul la telefon; Gigi miauna cu orice ocazie, la fiecare sarbatoare:de Craciun, de Pasti, de Eliminarea Lui Dinamo, falimentul lui Mititelu etc
- branza: nu exista om in lumea asta care sa-l depaseasca pe Gigi la acest capitol; astfel, Gigi are mega talentul de a pronunta branza, a mirosi a branza si a gandi ca o branza concomitent

2. Silviu Tudor Samuila: prezentatorul de la gsptv are nemarginitul talent de a tolera orice afirmatii venite din partea invitatilor sai, fie ca acestia sunt in studio sau prin telefon:
Ex 1: Jiji: Pai lapte de oaie beau numai eu. Nevasta-mea, fetele mele nu beau ca miroase
Samuila: Frumoase poveste domnu’ Becali
Ex 2: Jiji. Ba Samuila daca ma sunai mai devreme te si injuram ba!
Samuila: Lasati ca dumneavoastra nu injurati (sursa: sptfm forum - El Catalano)

3. Dinu Gheorghe: presedintele Rapidului are un talent asemanator cu cel al lui Cristofor Columb, si anume de "descoperitor". Astfel, dupa ce a "descoperit" Brasovul la toate compartimentele, atac, mijloc si defensiva, lasand echipa ardeleana fara carjucatorii de baza, Dinu a reusit sa descopere secretul de secole al Rapidului. S-a intamplat asta dupa rusinea cu Dinamo: "Dinamo a crezut în victorie, de aceea a şi revenit. Noi suntem proştii proştilor, asta suntem..." Bravo nea Dinu...la mai mare!

4. Dorinel Munteanu: cel mai tare antrenor din Liga 1 la ora actuala dispune de un talent greu de egalat. Cred ca nici macar Margelatul jucat de Florin Piersic nu se ridica la nivelul lui Dorinel. Da, probabil ca ati ghicit, Munti are un talent extrem de umed, si anume, acela de a scuipa non-stop pe durata unei partide. Daca o face si in afara gazonului sau daca mananca multe seminte in viata de zi cu zi nu putem preciza, insa timp de 90 de minute, Neamtul se transforma intr-o adevarata sursa de irigatie pentru iarba stadioanelor. Apropo, urmariti atent iarba stadionului din Galati, si veti observa un verde mult mai intens.

5. Giovanni Becali: asta e oaia neagra a scuipaciosilor, deoarece, daca Dorinel utilizeaza scuipatul sportiv, cunoscut in lumea microbistilor ca Fair-Play Spit, Giovanni foloseste scuipatul TV, intitulat si flegma-ntre ochii lui Terzian. Romania are talent este gazduit de trustul Pro, asa ca Gio porneste cu sansa a 6-a.

6. Mihai Stoica: daca unii dau cu "spit-ul", MM este mult mai retro, si loveste cu parul, pumnul, harletul, lopata si tot ce prinde la mana. In alta ordine de idei, se pare ca Stoica ar avea o enorma invidie pe marele fotbalist brazilian Romario, care, in urma cu ceva timp, a luat locul I la Brazilia's got talent dupa ce a luat la pumni o intreaga peluza.



Va urma...