Inter apatic, Chivu visator, Seria A in coma...mi-e dor de Weah !

Poate ca echipele din Serie A vor avea un retur de senzatie. Poate ca acestea vor reusi sa intoarca rezultatele meciurilor tur. Poate ca echipele italiene vor juca mai deschis. Poate ca ECHIPELE DIN SERIE A VOR JUCA FOTBAL! Da, poate ca ultimul "poate" este cel mai potrivit pentru a descrie situatia actuala a reprezentantelor Italiei in optimile de finala ale Uefa Champions League.
Dupa mansa tur, avem asa: AC Milan - Totthenam 0-1; AS Roma - Sahtior 2-3 si Inter - Bayern 0-1. Cu alte cuvinte, liderul din Serie A, AC Milan si detinatoarea Champions League, Inter Milano, nu sunt in stare, nu sa castige, nu sa faca egal, ci nici macar sa inscrie un gol in aceasta faza a competitiei, unde, sa nu uitam, au jucat pe teren propriu. Despre Roma nu mai incape discutie, ei fiind batuti de o echipa din Ucraina.

Trecand direct la meciul de azi-dimineata, am vazut un Inter total schimbat fata de Interul lui Mourinho. Pe banca lor tehnica, era un Leonardo paralizat de miza partidei, pe care nici macar secunzii nu-l bagau in seama. Am vazut in tribune spectatori plictisiti, care, daca nu dormeau, asteptau parca lovitura de gratie a marelui Bayern. Despre Chivu nu prea am ce zice decat ca a fost si el iesit din tensiunea partidei. In minutul 18 el pasa cu adversarul, iar in min 89 se uita la Gomez, precum la un super Mario, lasand-ul sa sprinteze singur spre poarte victimei Cesar. Nu pot spune ca Bayern a facut un meci de exceptie, insa pot spune ca au fost cu 2 secunde mai destepti decat italienii, iar asta s-a vazut pe tabela de marcaj.

Per total, echipele din Serie A pleaca in returul optimilor cu sanse mici de a mai prinde sferturile. Daca rezultatele din mansa secunda vor infirma aceasta sintagma Serie A in coma, ramane sa vedem in saptamanile ce vor urma.

Acum, daca tot ne numim microbisme, haideti sa aruncam un ochi pe sansele italienilor:

Tottenham - AC Milan, pleaca de la 1-0 pentru englezi. In Italia Milanul nu a miscat, insa o poate face la Londra, unde va trebui sa riste. Personal, vad doua posibile deznodamanturi aici: fie londonezii vor defila, fie vom asista la o revenire in stil italian, 1-0, prelungiri, etc

Sahtior Donetk - AS Roma, 3-2 deocamdata pentru Rat & compania, dar meciul inca e pe rol, asa ca nu putem zice ca italienii sunt ingropati. Cu siguranta Sahtior poate fi invinsa la 2 goluri, insa nu de Roma din tur, ci de acea Roma care a invins Bayern in grupe

Bayern - Inter, deocamdata este 1-0 pentru echipa lui van Gaal, iar calificarea e departe de a fi jucata. Am vazut recent un Koln -Bayern 3-2, unde, desi au avut 2-0 dupa 45 de minute, bavarezii s-au vazut egalalati si batuti. Si Interul poate realiza asta, dar numai daca va juca fotbal.