Nebunie pe St. James' Park! (video)

Newcastle United și Arsenal au oferit spectacol total azi pe St. James' Park! Nu am mai văzut de mult un astfel de meci, dramatic pentru Arsenal, extaziant pentru Newcastle. După numai 26 de minute, tabela de marcaj arăta un sec 4-0 pentru puștii lui Arsene Wenger. Theo Walcott a deschis scorul în minutul 3, Djourou a majorat scorul la 2 - 0 la doar un minut distanță, apoi van Persie i-a copiat în minutul 10. 3-0 în minutul 10 și se anunța o ploaie de goluri în poarta celor de la Newcastle. Mai mult, același van Persie a mai înscris o dată în minutul 26. 4-0 umilința era aproape totală, unii dintre spectatori părăsind chiar tribunele. Până la pauză nu s-a mai întmplat nimic deosebit, dar după pauză s-a declanșat infernul pentru Arsenal. 



sursa foto: mirror.co.uk

Probabil dacă Diaby nu lua acel roșu în minutul 50, scorul ar fi fost altul. Barton a înscris din penalty în minutul 69 iar Best a înscris golul 2, și cei la Arsenal încă priveau tabela liniștiti. Gluma s-a îngroșat după cel de-al doilea gol marcat din penalty de același Barton. La 4-3 mi-a revenit în minte celebrul meci dintre Dinamo și Foresta Fălticeni. Newcastle n-a câștigat dar a egalat printr-un gol fabulos a lui Tiote care a reluat o minge din voleu de la aproximativ 17-18 m direct în poarta tunarilor. 


De-asta e frumos Premier League. Fotbalul este unul spectaculos iar rezultatel imprevizibile. Dacă în Spania există doar două echipe, în Anglia sunt 20... Se poate întâmpla orice, indiferent de echipele care se află pe teren.