If this is what they've got, then what they've got is CRAP!

Dupa ce AC Milan a fost pusa la respect de Tottenham, AS Roma a invatat cum se zice pe limba romana "nu e doi fara trei" si Inter a inotat ca un bustean putred in valurile germane conduse de marinarul van Gaal, a venit ieri randul unei alte echipe din Serie A sa spuna "oops i did it again".
Asa cum stie deja toata lumea, este vorba de MEGA-SUPER-SENZA-IREF-FORMIDABILA trupa din Napoli. Recapituland un pic, v-am spus pe 16 februarie, referindu-ma la cine este Napoli ca: (...) "Napoli a suferit pentru calificare, pana in minutul 91 al ultimei partide din grupe. Cu alte cuvinte, daca in fata lui Liverpool nu au putut emite pretentii (desi aia jucau cu echipa a 2-a), napoletanii nu au reusit sa invinga Utrecht in dubla mansa, au scos un egal chinuit la Bucuresti si au batut in Italia pe Steaua cu 1-0, dupa un gol in prelungiri. Acum, stau si va intreb, cum saracia, o echipa de locul 2 din Serie A poate intampina probleme impotriva unei echipe antrenate de Marius Lacatus."
Asadar, mare ATENTIE! vorbim de locul 2 din Il Calcio si nu de orice panarame de Lecce sau Bari. Ca tot am adus vorba de echipe de 2 lei din Italia, ma tot gandesc, cum naiba poate cineva sa urmareasca un meci, de exemplu, jucat intre Cesena si Brescia; cata rabdare trebuie sa ai si, mai ales, cate energizante trebuie sa dai pe gat pentru a rezista la un astfel de chin. Pai daca luam un West Bromwich vs. Wigan din Premier League suntem cu ani lumina inaintea putregaiului asta italian.