Brisbane Roar - "U Craiova" 2-2. Suntem in FINALA !

Update:
Rezultat final: Brisbane Roar - Central Coast 2-2! si cu 4-2 la general mergem in MAREA FINALA!

Ne apropiem cu pasi mari de o noua tragedie la Brisbane, acolo unde se joaca semifinala A-League, mansa retur Roar vs. Mariners (in tur Roar a invins 2-0 in deplasare). La pauza, echipa noastra este condusa cu 2-0 de Central Coast Mariners, aceasta Universitatea Craiova de Australia, care are in componenta 3 fosti halitori de praz, Rose, McBreen si Baird. Primul gol al marinarilor a fost marcat chiar de Daniel McBreen.
Mai sunt 45 de minute, timp in care Brisbane Roar incearca sa-si prelungeasca recordul de invincibilitate, dar mai ales sa se califice in MAREA FINALA!

Asadar, la pauza: Brisbane Roar vs. Central Coast 0-2 (39' McBreen, 40 Bozanic).

Voi reveni cu amanunte, sper eu, bune pentru Roarrr!

Min 60': Brisbane este la pamant, ceva mai rau decat era Milanul cu Tottenham si cred ca doar o minune ne mai poate trimte in Finala, desi, va reamintesc, este inca 2-2 la general!
Min 63: 1-2 Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool!!! 1-2..SE VEDE FINALA!!!! Goool Broich, un neamt mai bun decat toti oltenii la un loc, si nici nu bea mult!!!!
Min 75: in continuare 1-2; meciul se joaca pe contre si orice se poare intampla! "oltenii" pun presiune iar Daniel McBreen este cel mai periculos; tocmai a incercat o foarfeca in stilul Mauro Bressan!
Min 90! 2-2! GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL SUNTEM IN FINALA! Gooooool Henrique!!!!!

Pe langa faptul ca va juca finala, Roar prelungeste si recordul all-time de invincibilitate din A-League, ajungand la cota 27!


Final: Brisbane Roar - Central Coast 2-2! (4-2 la general)

Va astept pe 13 Martie la MAREA FINALA!!!