Gaz Metan pierde cu BCM U Pitești

Cel mai interesant meci al etapei a XXI-a din Campionatul Național de Baschet Masculin s-a jucat la Pitești acolo unde s-au întânit BCM U Pitești și Gaz Metan Mediaș. Din păcate echipa antrenată de Bruno Soce și Ovidiu Teleabă s-a văzut învinsă încă de la începutul partidei. Piteștenii de la BCM U au început foarte tare meciul, și după prima repiză tabela arăta un sec 28-6. Cred că e cea mai are diferență la care gaziștii au pierdut vreo repriză din acest campionat. A doua repriză s-au mai redresat lucrurile, dar soarta partidei era pecetluită. 20-17 pentru gazde și nu mare era nici un dubiu numele câștigătoarei. La jumătatea meciului, BCM U Pitești conducea cu scorul de 48 la 23... 

Repriza a 3-a a fost singura pe gare gaziștii au câștigat-o: 13-29, iar la general 61-52. Diferența nu părea foarte mare, dar ultima repriză baschetbaliștii medieșeni nu au reușit să reducă din diferență. Piteștenii au marcat 22 de puncte, iar medieșenii doar 16. 83 la 68 și Gaz Metan pierde ce de-al patrulea meci al sezonului, ocupând în acest moment, locul 4, cu un meci mai puțin disputat. 


CSU Sibiu și BC Mureș Tg. Mureș au imitat scorul din din partida Gaz Metan - Pitești, în Sala Sporturilor din Sibiu, Mureșenii au câștigat cu scorul de 83 la 68. Sibienii nu se simt prea bine, ocupând abia locul 9, cu 32 de puncte. Un sezon nu prea reușit, se pare. 

Celelalte rezultate înregistrate până acum sunt următoarele: