Presa din Romania confirma microbisme.com

Prosportul scria acum 2 zile mare si accentuat pe prima pagina: "EXCLUSIV / Steaua şi-a luat 2 atacanţi" (fie vorba intre noi, O MARE MINCIUNA) si nu face altceva decat sa confirme stirea aproape exclusiva aparuta pe http://www.microbisme.com/ pe data de 13 februarie 2011, cand spuneam ca Steaua si-a luat atacanti: cuplul JoJo Dan - Steve Forbes! 
Tot ce ne anunta pesepeul cu surle si tramabite este aproape similar cu ceea ce am dat noi, 2 atacanti, ofensivi, agresivi, de viitor,  perfecti pentru jocul tactic propus de 'Fiara' Lacatus. Singura neconcordanta este numele celor doi (de parca asta ar mai conta in Steaua zilelor noastre). Astfel, daca noi ii dadeam pe JoJo Dan si Steve Forbes, ziarul ii anunta in Ghencea pe brazilianul Maicon de la Volin Lutk şi iranianul Karim Ansarifard de la FC Saipa. Acum, daca ar fi sa ma pronunt, cred ca  JoJo Dan si Forbes erau mult, mult mai utili suflarii steliste. Pai ia imaginati-va ce va spune jiji dupa 2-3 meciuri slabe facute de Maicon si Karici asta: "Ba Memeule, ce desculti mi-ai adus aici ma? Io vreau titkitaka ma, nu cakamaka, ca io dau banii ma hahalero care iesti hahalera!"

psp abureste..din nou?!


Ei bine, in aceasta situatie foarte probabila, cred ca acestia nu vor avea replica la acuzele aluia, si vor cere sa fie lasati sa plece in afara. In schimb, un JoJo Dan, cred ca ar rezolva mult mai bine situatia, si, cu sau fara manusi, ar fi facut ordine in Ghencea direct in birourile celor "mari".